Više od pedeset godina traje karijera Elvire Voće, samozatajne pjevačice koju su obilježile Kajkavske popevke, na kojima nastupa od samih početaka Krapinskog festivala.

Više od pedeset godina traje karijera Elvire Voće, samozatajne pjevačice koju su obilježile Kajkavske popevke, na kojima nastupa od samih početaka Krapinskog festivala. Ova legendarna domaća pjevačica po prvi puta progovara kako se nosi s gubitkom supruga, maestra Stjepana Mihaljinca, koji je iznenada preminuo prošle godine. U rubrici 'Njeno drugo lice' ekipi inMagazina otkrila je i koliko je majčinstvo utjecalo na njenu karijeru, zašto je odbila graditi uspjeh u Italiji te žali li danas što nije postigla više.

21. travnja Rade Šerbedžija ponovno će razveseliti svoje obožavatelje koncertom u Lisinskom. Nastup koji je ondje održao krajem 2013. prvenstveno pamti po odličnoj atmosferi. Druženje Rade i publike trajalo je puna četiri sata. Ekipa inMagazina intervjuirala je legendarnog Šerbedžiju, doznala može li zamisliti da nije umjetnik te koliko mu je bitna obitelj.

Dvorski balovi možda su tek relikvija davnih vremena, ali čak i danas povijesni plesovi imaju svoj život. U Zagrebu se već godinama održavaju plesne radionice baroknih, renesansnih i srednjovjekovnih plesova, a sam pogled na djevojke u balskim haljinama vratit će vas u neka romantična vremena. Ekipa inMagazina upoznat će svoje gledatelje s djevojkama koje su se zaljubile u ovu vrstu plesa, otkriti što im je najveći problem te koje su prednosti ove umjetnosti.