Poznati tenor Andrea Bocelli je po treći put oduševio hrvatsku publiku. U zagrebačkoj Areni je više od dva sata brojnim pjesmama ganuo posjetitelje svih uzrasta.

Poznati tenor Andrea Bocelli je po treći put oduševio hrvatsku publiku. U zagrebačkoj Areni je više od dva sata brojnim pjesmama ganuo posjetitelje svih uzrasta. Uz njega su nastupili i gosti, kao što su 2Cellos i jedna od najpoznatijih hrvatskih sopranistica Lana Kos.

Svijetle boje, nježni materijali, ženstvene linije i volani, prema mladim će dizajnerima obilježiti nadolazeće ljeto. Završen je zagrebački fashion week na kojem su svoju inspiraciju potražile glumica Ankica Dobrić i natjecateljica najpopularnijeg televizijskog šoa "Tvoje lice zvuči poznato" Andrea Andrassy.

Predbožićna slavljenička atmosfera zavladala je i zagrebačkim ulicama, pa je tako ovoga vikenda otvoreno i tradicionalno "Fuliranje" kod uspinjače. Bogata ponuda blagdanskih delicija privukla je stotine Zagrepčana, koji su dobili priliku uživati i u domaćoj kuhinji Luke Nižetića.