Nakon prikazivanja serije ´Djevojka imena Feriha´, koja je u arapskim zemljama bila iznimno popularna, Hazal Kaya postala je prava televizijska zvijezda!

 Nakon prikazivanja serije ´Djevojka imena Feriha´, koja je u arapskim zemljama bila iznimno popularna, Hazal Kaya postala je prava televizijska zvijezda! Način života koji prikazuju turske dramske serije uvelike se razlikuje od kulture Bliskog istoka, što ih nije spriječilo da zavladaju ovim dijelom svijeta i postanu apsolutni hit. Lijepa Hazal je presretna što je na Bliskom istoku mnogi smatraju najpopularnijom glumicom. Jedva čeka priliku da posjeti Dubai i arapske zemlje, a u nedavnom intervjuu za arapski list Al-Hayat nije krila ni želju za suradnjom s producentima s tog područja.

Uloga Ferihe Hazal je osigurala status najpopularnije glumice na Bliskom istoku. Turski dnevni list Milliyet prenio je vijest o glumičinoj novoj tituli koja nikoga nije iznenadila. I njezine prethodnice, koje su zavladale srcima arapskih gledatelja, također su junakinje turskih serija. Tako je Hazal s trona popularnosti skinula Beren Saat, junakinju Izgubljene časti. Prije Saat, titulu najpopularnije nosila je zvijezda serije Asi, Tuba Büyüküstün, pa zato ni ne čudi što je sada i Feriha očarala svoje istočne susjede.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju