Pun ljutnje i bijesa, Emir upada u Ferihinu sobu u domu te doslovce iznese van u taxi. Otima Ferihu iz doma i dovodi je kući. Odlučio je ne otvarati vrata kuće dok se njihovi problemi ne riješe.

62.ep - 7. listopada

U stanu kućepazitelja nema druge teme razgovora osim Ferihina braka koji puca. Riza ne želi otvoreno pitati Ferihu i uznemiren je time što ona napušta dom pa zadužuje Hatidže da joj kaže da se vrati svom suprugu. Međutim Hatidže s jedne strane osigurava Ferihin povratak Emiru, ali tjera Ferihu na preispitivanje svoje obitelji te obiteljskih vrijednosti. Feriha, koja shvaća kako je zbog držanja svoje obitelji u potpunosti sama, potpuno slomljena srca ne odgovara na Emirove izljeve zabrinutosti i seli se u studentski dom.

63.ep - 8. listopada

Dok Emir procjenjuje sve prilike za razgovor s Ferihom, prva rasprava koju je Unal pokrenuo protiv obitelji Jilmaz protječe uz incident. Ipak, zaista velik događaj za koji nitko neće čuti tek čeka svoj red. Dok Feriha proživljava šokove zbog onoga što se događa Rizi, Emir se svim silama trudi osigurati novac kako bi Riza mogao ostati na slobodi.

64.ep - 9. listopada

Velik događaj unio je nemir u živote Ferihe i Emira. Naime, iako to nitko nije očekivao, Riza je preveden zbog Vejsela koji nije otplaćivao kredit. U trenutku dok su policajci privodili njenog oca, Feriha izlazi i zgrade te svjedoči onom što se događa.

Dok proživljava šokove zbog onoga što se događa Rizi, Emir se svim silama trudi osigurati novac kako bi Riza mogao ostati na slobodi. Emir, koji prvi put u životu doživljava teškoće s novcem, opterećuje se do krajnjih granica kako bi skupio potreban iznos, a i Levent se aktivira da pomogne Rizi.

65.ep - 10. listopada

Emir prvi put u životu doživljava teškoće s novcem i opterećuje se do krajnjih granica kako bi skupio potreban iznos, a i Levent se aktivira da pomogne Rizi. Riza ostaje na slobodi zahvaljujući Leventu, što ponovno pojačava netrpeljivost između njega i Emira. Feriha je razapeta između ljutnje i drugih osjećaja te drži Emira podalje od sebe kako bi se pribrala i razmislila o svemu. Emir trpi boli zbog njezina izlaska iz njegova života te je u situaciji da ne zna što da radi.

66.ep - 11. listopada

Bliskost Ferihe i Leventa privlači svu pozornost u domu. Često se viđaju, što nije promaklo studenticama i studentima u domu gdje Feriha živi. Tračevi o Leventu i Ferihi na kraju dopru i do Emira. Njegova će reakcija na te tračeve biti zastrašujuća.
Pun ljutnje i bijesa, Emir upada u Ferihinu sobu u domu te doslovce iznese van u taxi. Otima Ferihu iz doma i dovodi je kući. Odlučio je ne otvarati vrata kuće dok se njihovi problemi ne riješe.