Feriha mora skrivati zaručnički prsten od javnosti. Ferihina tvrdnja da je izgubila prsten uznemiri Halila i dovodi do napetosti u kući.

16.ep - 5. kolovoza

Feriha mora skrivati zaručnički prsten od javnosti. Ferihina tvrdnja da je izgubila prsten uznemiri Halila i dovodi do napetosti u kući. Zehra shvaća da Feriha laže da je izgubila prsten i postaje vidno uznemirena zbog kćerinih laži i tajni koje skriva. Emir je odlučan slomiti Ferihin otpor. On i Feriha ponovno se susreću. Ali ovaj put Emir mijenja svoje stav prema Ferihi.

17.ep - 6. kolovoza

Nakon proživljene nesreće, Emir i Hande u teškom su stanju. Dok svi zabrinuto trče u bolnicu, Feriha je posve slomljena. S reakcijom Mehmeta i Rize koji su svjedoci nesreće, skrivene činjenice još više izlaze na svjetlo dana. Zehra koja doznaje da je Emir vlasnik auta koji je Mehmet slupao ne zna što da misli.

18.ep - 7. kolovoza

Nakon trenutaka strave koje proživi s Halilom, Feriha se uspijeva spasiti od zaruka. Halil koji osjeća grižnju savjesti nakon onoga što je učinio, objavi da su zaruke razvrgnute pod izlikom da se on i Feriha nisu mogli razumjeti. Došlo je vrijeme da Feriha i Emir zaliječe svoje rane. Koraj je uz Hande koja se povukla u sebe.

19.ep - 8. kolovoza

Feriha proživljava teške trenutke na modnoj reviji, a pod utjecajem golemih razlika između nje i Emira sve više gubi hrabrost potrebnu kako bi se spasila od laži koje ih povezuju. Halil, koji iskorištava to što je Feriha izgubila svaku nadu, kreće u novi napad kako bi je ponovno osvojio.

20.ep - 9. kolovoza

Koraj, koji vjeruje u igru nevjere, te Feriha bivaju teško potreseni. Feriha napušta svoju ladanjsku kuću a da nikomu ne kaže. Korajeva se reakcija pojačava i rođendan završava u krvi. Emir, koji se vraća u Istanbul kako bi dobio odgovor od Ferihe nakon što je proživjela noćnu moru u ladanjskoj kući, biva zapanjen onim što ga je snašlo nakon njezine reakcije.