Javuzov drugi posjet Ferihi teži je od prvoga. Svađa između Ferihe i Emira, koja izbija zbog Javuza, dovest će ih oboje do važnog pitanja.

81.ep - 4. studenog

U stanu kućepazitelja vlada uzbuđenje zbog posjeta Hatidžina sina Akifa. Dok će Akifov posjet dovesti do uspostave krhkih veza između stana kućepazitelja te Ferihe i Emira, njih dvoje očekuje novo iznenađenje. Obiteljski objed u stanu kućepazitelja pretvara se u neočekivanu krizu. Večer, koja je značajna za Emira i Ferihu, završava iznošenjem činjenica koje se tiču Koraja, Gulsum i Seher. 

82.ep - 5. studenog

Dok Emir svim silama nastoji osoviti klub na noge, to što je Javuz premlatio Ece pojačava sukob između Emira i Javuza. Feriha, koja je umorna od neprijateljstva između Emira i Javuza, postupno sve viša biva time izluđena. Iako Emir, koji primjećuje Ferihino emocionalno stanje, planira dan koji će oboje provesti daleko od svega, Javuz ima drukčije ideje.

83.ep - 6. studenog

Javuz, odlučivši se riješiti Emira, spremio je veliku zamku koja će izmijeniti živote svih. Naime, njegovi ljudi postave drogu u Night gdje Emir radi. Javuzova zamka dovodi Emira u stanje iz kojeg nema povratka. Edže se još jednom suprotstavlja bijesnom Javuzu i kaže mu da mu se nikad neće vratiti te da ostavi Emira na miru. Ipak, daje mu ideju za nove spletke, budući da mu kaže da Emir ne voli nju već drugu ženu - Ferihu. Javuz se nedugo nakon toga pojavljuje ispred Ferihine zgrade želeći razgovarati s njom o njihovim, kako kaže, zajedničkim brigama. Dok Feriha nastoji odagnati posljedice svog razgovora s Javuzom, Unal će se naći na Emirovoj strani nakon što sazna da je pridonio u postavljanju zamke namijenjene Emiru.

84.ep - 7. studenog

Sanem, koja paničari zbog Handinih prijetnji, poduzima potrebne korake kako bi se zaštitila. Donosi odluku o tome da se obje isele iz stana. Ta odluka uništava Džansu koja broji dane do sudske rasprave. Unal na Sanemin nagovor daje veliku ponudu Emiru čijim bi prihvaćanjem Emir dobio udio u hotelu i Hillsu. Emir ponudu doslovce raspara, što iznenadi njegovog oca. Unal pozove Ferihu kako bi razgovarali te je pokušava uvjeriti da oboje žele isto, Emirovu sigurnost. Nakon toga je nazove i Ajsun koja joj prizna da je u ovim trenucima najbolje razumije. U međuvremenu, Emirovi roditelji se ponovno zbližavaju…..