Novinska vijest o Emiru i Ruji zadaje novi udarac Ferihi. Dok se Emir nosi s osjećajem krivnje i sramote, veoma je opterećen pritiscima koje doživljava.

57.ep - 30. rujna

Dok se Feriha sprema za razgovor s ocem, Emir koji je zapanjen mogućnošću da postane otac, ne zna kako će razgovarati s Ferihom. Uz to, dok sve puca izazvano suludim planom osvete koji je smislila Džansu saznavši da se ljubavni par nije razišao, Emir i Feriha naći će se na granici života i smrti. Budući da su Emir i Feriha zbog Džansine smrtonosne stupice završili u bolnici, obitelji koje uplašene trče u bolnicu susreću se sa stvarnošću njihova braka. Riza je potišten zbog onoga što je saznao, a Ajsun i Unal su poludjeli.

58.ep - 1. listopada

Dok se Emir i Feriha, dajući snagu jedno drugomu, nose s reakcijama svojih obitelji, ne prestaje bijes obitelji na njih dvoje, kao ni onaj između njih. Ljubavni par pada od umora zbog onoga što su proživjeli pa odlaze na otok kako bi okrenuli leđa istanbulskim previranjima. Dok se Feriha punim srcem prepušta Emiru, on čeka pravi trenutak kako bi s njom progovorio o Ruji. S druge strane Ruja i njezina majka ponukane Emirovom šutnjom odlučuju ubrzati situaciju.

59.ep - 2. listopada

Daleko od svih, Emir i Feriha proživljavaju najposebniju i najnezaboravniju noć svog života bez znanja o burnim događajima u Istanbulu. Međutim, događaji koje su ostavili iza sebe samo što ne puknu do kraja. Na otoku je Emir pokušavao reći Ferihi za Rujinu trudnoću, ali ona ga moli da joj sve kaže sutra. Prilikom povratka s otoka Emir nailazi na Ruju i ne može spriječiti Ferihu da odmah ne shvati što se dogodilo. Ferihin bijes i razočaranje postaju teški za oboje.

60.ep - 3. listopada

Povratak mladog para u zgradu dovodi do nemira u stanu kućepazitelja. Mehmet ne može podnijeti da će Feriha živjeti gore, a Rizi je jako teško shvatiti da je spao na vratara rođenoj kćeri. Emir se brzo baca u traženje novog stana, ali to ne ide onako kako je zamislio. Dok Feriha nastoji prebroditi previranja u sebi, na fakultetu postaje predmet podsmijeha i ogovaranja, a u zgradi je Mehmetu na tapeti.

61.ep - 4. listopada

Novinska vijest o Emiru i Ruji zadaje novi udarac Ferihi. Dok se Emir nosi s osjećajem krivnje i sramote, jako je opterećen pritiscima koje doživljava. Kad se sve skupilo, bol koju je Feriha osjećala pretvara se u izljev bijesa. Teška svađa koju su prošli otvara tešku ranu koju nikada neće zaboraviti.