Dok Feriha ima zaruke, Emir doznaje istinu o podmetanju droge i traži od Hande obrazloženje. Hande je u potpunosti izgubila Emira i teško će se oporaviti od toga.

11.ep - 29. srpnja

Emir, koji je iznenađen neočekivanim posjetom Gundže, ima grižnju savjesti nakon onoga što doznaje. Noć koju je provela s Emirom Hande iskorištava za novu igricu, ali i sama je potresena onime što je čula. Koraj i Džansu započinju razgovarati preko interneta. Mehmet uspijeva izbjeći propast i zaglađuje odnos s ocem, ali njegov odnos s Ferihom na rubu je eskalacije. Zehra nema mira zbog napetosti koja vlada između Ferihe i Mehmeta. Emir osjeća veliki sram zbog svega što se dogodilo i izjeda ga grižnja savjesti. Iako na kraju odlučuje pristupiti Koraju, Emir zbog srama ne želi prići Ferihi. Ljubavnici koji pate susreću se na neočekivanome mjestu. Zajedljive primjedbe Džansu na Ferihin račun dovode Zehru na rub strpljenja. Zehra napušta posao kod Džansu. Ta će situacija jako pogoditi Ferihu. Feriha odlučuje prvi put u životu progutati ponos. Dok čeka na Emirov korak, događa se nešto što će sve potresti.

12.ep - 30. srpnja

Riza pobjesni kada vidi fotografije iz časopisa. Nastaje kaos u malenom stanu pazikuće. Zehra prvi put ne zna što učiniti. Riza koji vjeruje da mu je kći okaljala čast daje zeleno svjetlo Halilu koji se želi oženiti Ferihom. Zehra traži način kako da odvrati Rizu od njegove odluke. Nakon Ferihina iznenadnog posjeta, Emir shvaća da mora prestati s kajanjem i vratiti Ferihu. Feriha je prisiljena podilaziti ocu da je pusti na faks i mora okrenuti Emiru leđa potiskujući svoje emocije. Mehmet počinje raditi u Halilovoj radnji. Džansu doznaje da Halil i njegova obitelj dolaze prositi Ferihu. Dok pokušava saznati što je do toga dovelo, Džansu i dalje nastavlja internetske razgovore s Korajem. Koraj gubi strpljenje zbog ponašanja Hande prema Gundže. Pokušava spasiti posljednje snimke vezane uz podmetanje droge koje bi Hande zadale glavobolju. Unatoč Ferihinu nepopustljivom stavu, Emir shvaća da je ne može zaboraviti i pustiti na miru.

13.ep - 31. srpnja

Feriha proživljava dramu zbog susreta Emira s Halilom. Iako Feriha pokušava pružiti otpor Emiru, Emir je ne ostavlja na miru. U pokušaju da spriječi zaruke, Zehra posjećuje Šerife, ali taj joj se posjet obija o glavu. Šerife ima problem s ponosnom i naljuti se zbog onoga što kaže Zehra. To pogoršava odnos Rize i Zehre. Dok virtualno prijateljstvo između Koraja i Džansu napreduje, Hande koja je u zategnutim odnosima s Emirom traži utjehu kod Koraja. Rizu koji proživljava nemirne trenutke razveseli vijest iz banke. Riza i Vejsel poduzimaju prve korake u osnivanju tvrtke koja se bavi transportom. Iako podvojenih osjećaja zbog onoga što se događa Ferihi, Džansu zbog slabih živaca to jedva skriva. Dok Zehra svim snagama pokušava odvratiti Rizu od njegove odluke, jedno iznenađenje dovest će do preokreta u odnosu majke i kćeri.

14.ep - 1. kolovoza

Zehra je izvan sebe kad sazna za kćerinu laž. Dolazi do teškog suočavanja majke i kćeri. Feriha gubi majčinu potporu koju je uvijek imala. Užasnuta zbog laži koje izlaze na vidjelo, Zehra poduzima veliki korak kako bi kćer izvukla iz svijeta laži. Zehra pristaje na zaruke. Feriha osjeća teret povrijeđenosti svoje majke i prepušta se velikoj odluci koja će utjecati na njezin život. Emir koji ništa ne zna o tome bori se kako bi vratio Ferihu. Emir napokon uspije ostati sam s Ferihom te želi odgovore na pitanja koja ga muče. Kada napokon dolazi velik dan, Emira čeka veliko suočavanje s istinom.

15.ep - 2. kolovoza

Dok Feriha ima zaruke, Emir doznaje istinu o podmetanju droge i traži od Hande obrazloženje. Hande je u potpunosti izgubila Emira i teško će se oporaviti od toga. Nakon što je pogledao snimke, Emir želi od Ferihe oprost za sve što je dosada učinio. O Emirovu iznenađenju govorit će cijeli faks. Za Ferihu koja je sada zaručena ljubav prema Emiru stvar je prošlosti i više nema smisla. Iako su zaručeni, Halil trpi Ferihino hladno ponašanje, a Mehmetu se počinje sviđati Seher. Ajsun se suočava s bolesti koju je dugo odbijala prihvatiti. Zehra svaki dan sve više pati zbog svoje odluke. Dok ona preispituje svoju odluku, Feriha se pita koliko još dugo može skrivati od Emira da je zaručena.