Na Korajevu rođendansku zabavu odjednom helikopterom sleti Javuz, a njegovi pomoćnici odvedu Edže. Čitava situacija uznemiri Emira i Koraja, što dodatno izaziva veliku krizu u odnosu Ferihe i Emira.

77.ep - 28. listopada

Dok vrijeme koje Emir provodi u noćnom klubu u prisutnosti Edže postaje neizdrživo za Ferihu, tamna će noć oboje odvući u veliku opasnost. Dok na stepenicama ispred zgrade razgovara s Leventom, Feriha osjeća da nešto nije u redu i da će se nešto loše dogoditi. Naime, zbog razmirica koje je ranije imao s Edžinim bivšim dečkom, Emir je napadnut ispred vrata kluba u kojem radi, a u napadu je nastradao i Mehmet. Feriha se zaprepasti nakon što joj je Koraj priopćio vijest koja je pogodila Emira. Napad u kojem je Mehmet ranjen odvodi obitelj Jilmaz zajedno s Ferihom u bolnicu.

78.ep - 30. listopada

Dok se vijest o napadu koji se dogodio u noćnom klubu širi nevjerojatnom brzinom, Unal i Ajsun bit će zapanjeni onime što ih je snašlo. Dok je neizvjesnost iščekivanja u bolničkom hodniku okupila sve, Ferihi koja proživljava tešku emocionalnu krizu zbog straha da ne izgubi Emira, nikako neće biti lako saznati pozadinu napada na noćni klub. Pristupanje Unala, koji je očajan zbog sina, donosi sa sobom zanimljiv razvoj događaja za Javuza.

79.ep - 31. listopada

Hande se prestaje inatiti i vraća se Koraju, a uz to planiraju proslavu njegovog rođendana. Dok se Feriha, koja preispituje ono što se dogodilo u strahu da ne izgubi Emira, nalazi u previranjima oko svojih osjećaja, Emir ovaj put ne reagira na njezin potez u vezi s tim strahom. Feriha je emocionalno potresena Emirovim opiranjem, a sve bliži Korajev rođendan bit će prepun iznenađenja u smislu međusobnih odnosa i razračunavanja. Dok proživljavaju gomilu turbulentnih trenutaka u seoskoj kući, Emir i Feriha ne mogu više skrivati osjećaje te se na trenutak prepuštaju zatomljenim strastima. Zajedno s Gulsuminim pucanjem po šavovima koje je pogodilo svakog, jedan poseban dan obilježen je Javuzovim iznenadnim pritiskom.

80.ep - 1. studenog

Na Korajevu rođendansku zabavu odjednom helikopterom sleti Javuz, a njegovi pomoćnici odvedu Edže. Čitava situacija uznemiri Emira i Koraja, što dodatno izaziva veliku krizu u odnosu Ferihe i Emira. Dok se teški odnosi među mladim parom nastavljaju u punom jeku, Emir poduzima provokativan potez kako bi izazvao Javuza.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju