U časopisu osvanu fotografije paparazza koje je Hande unajmila. Vidjevši časopis, Emir je izvan sebe.

6.ep - 22. srpnja

Feriha je u šoku dok stoji ispred Emira koji u ruci drži buket cvijeća. Razapeta između laži i istine, Feriha ne želi popustiti pred osjećajima. Zbog oštre reakcije koju upućuje Emiru, Feriha je opet u centru pozornosti na faksu. Hande je u potrazi za CD-om koji Koraj drži kao dokazni materijal. Zehra počinje raditi u Handinoj kući. Istodobno se pokušava zbližiti s kćeri i zabrinuta je za Mehmeta. Mehmet je u jako teškoj situaciji. Ne uspijeva poboljšati odnos s ocem i nikako ne može pronaći posao. Između Rize i Zehre dolazi do tenzija zbog vjenčane ponude Ferihi. Dok se bori s teškoćama otplate velikog duga, pred Zehrom su nove poslovne mogućnosti koji joj nudi gđa Rumejsa. To izazove veliko uzbuđenje kod Zehre koja u životu nije radila ništa drugo osim čišćenja. Feriha počinje raditi u hotelu da vrati uslugu Sanem koja joj je pomogla. To uznemiri Džansu koja misli da su se Sanem i Feriha zbližile. S druge strane, malena odsutnost opreza kod Zehre izazove kaos u Džansinu stanu. Za razliku od Ferihe, Emir je odlučan slušati glas svog srca. Riskira sve i odlazi još jedanput vidjeti Ferihu. Emirov i Ferihin susret pun je snažnih emocija koje žele potisnuti. Par znatiželjnih očiju prati njihov susret. Zehru očekuje veliko iznenađenje u Handinoj kući.

7.ep - 23. srpnja

Zehra doživi veliki šok nakon što vidi prizor u Handinoj kući i traži od Ferihe objašnjenje. Za vrijeme žestokog sukoba s majkom, Feriha je na rubu velikog priznanja. Zehra koja je izgubila povjerenje u kćer ne želi izgubiti i mogućnost da prati što se s njom događa pa joj skriva da radi u Handinoj kući. Dok istodobno Feriha pokušava dobiti oprost od majke, posve je zaokupljena prvom ljubavi. To je posebno potresno za Hande. Feriha je razapeta između hotela, kuće i faksa. Počinju se nazirati razlike u načinu života između Ferihe i Emira. Hande, koja dolazi k sebi nakon šoka, naposljetku odlučuje da ne želi pustiti na miru dvoje ljubavnika. Džansu prilično iznenadi prizor koji ugleda s prozora. Odlučuje promatrati Ferihu. Nastavljaju se tenzije do kojih je došlo zbog papirića na kojemu je napisano Emirovo ime. Dolazi do rasprave između Sanem i Zehre. Prodaja Zehrina džema na tržnici izaziva razmirice između Rize i Zehre. Riza koji ima problem s ponosom zato što mu je supruga uspješna u poslu, počinje raditi u Vejselovoj taksi-službi. Mehmet je u potrazi za poslom, ali svakim danom sve više gubi nadu. Mehmeta jako iznenadi susret sa starim prijateljem. Ferihu također očekuje veliko iznenađenje u hotelu. Riza se u jednoj noći nađe u velikoj opasnosti. Loše vijesti koje stižu u stan pazikuće izazvat će pravu pomutnju.

8.ep - 24. srpnja

Ferihu zatekne vijest o ocu dok proživljava napete trenutke u hotelu. Noć u bolnici neće biti nimalo laka za članove obitelji. Zehra i Feriha trude se davati potporu Mehmetu koji sebe okrivljava za ono što se dogodilo. Želi razgovarati s Unalom o dugu, ali u tome ga sprečavaju Unalovi zaštitari. Mehmet se nalazi s Emirom koji mu je spreman pomoći. S druge strane, ljubavnici osjećaju da uzbuđenje koje donosi prva ljubav remete nagomilane laži i Ferihina ograničena sloboda. Iako ništa ne govori Ferihi da je ne bi uplašio, Emir ipak osjeća pritisak zbog tih problema u ljubavnom odnosu. Opsesija kod Džansu potiče Ferihu da s njom razgovara o Emiru. Zehra je zabrinuta za Mehmeta i pokušava njega i oca ponovno zbližiti. Uza sve to, ona pomaže i Gulfidan koja je u nevolji. Na faksu je Feriha jedini oslonac Gundže koja saznaje da je trudna. Hande se vraća praznih ruku s večernje rođendanske proslave. Baš u trenutku dok se sprema u potpunosti prihvatiti poraz, u ruke joj dolazi materijal koji će Ferihu staviti u tešku situaciju. Halil i njegova obitelj kojima se svidjela Feriha žele doći u posjet Rizinoj obitelji. Riza i Zehra ne slute da je taj posjet nešto više od jednostavne želje za oporavkom bolesnika. Baš dok se pripremaju ugostiti ih, na vratima ih dočekuje neugodno iznenađenje. S druge strane, Emir doznaje za jednu od Ferihinih laži i doživljava velik šok.

9.ep - 25. srpnja

Klevete upućene Zehri preokrenut će naglavačke situaciju u stanu. Zehri neće biti lako zaboraviti nepravdu koja joj je nanesena optužbama da je kradljivica. Tajni sastanak Ferihe i Koraja izaziva pomutnju kod Emira. Unatoč laži koju doznaje i Handinim provokacijama, Emir odlučuje pričekati dok ne sazna što se zapravo događa. Ipak, Feriha koja je obećala Gundže da neće nikomu reći za njezinu trudnoću i Korajevo čudno ponašanje izazivaju sumnju kod Emira. Depresivan zbog nezaposlenosti i ljut na ono što se dogodilo njegovo majci, Mehmet se upleće u prljave poslove koje vodi njegov stari prijatelj Gurkan. U Handinoj kući Zehra susreće Emira. Nakon tog susreta Zehra postaje sve više zabrinuta za svoju kćer. Riza gaji simpatije prema Halilu koji podupire njegovu obitelj u teškim trenucima. Zehra koja ne želi sjediti prekriženih ruku zbog nepravde koja joj je nanesena, odlučuje potražiti pravdu. Emira izjeda sumnja. Pokušavajući izbrisati mnoštvo pitanja koja ga muče, odlučuje napraviti nešto romantično za Ferihu. Hande daje posljednju šansu Koraju da sve prizna. Zbog načina na koji se odvija njihov susret, Hande je uvjerena da je riječ o izdaji. Hande koja želi dokazati izdaju, priređuje igru koja će utjecati na živote svih.

10.ep - 26. srpnja

U časopisu osvanu fotografije paparazza koje je Hande unajmila. Vidjevši časopis, Emir je izvan sebe. Oštro reagira na Ferihu i Koraja. Ferihu koja ne želi prekršiti obećanje dano Gundže dotuče gubitak Emira. Koraj ne nalazi priliku da se obrani od Emirovih optužbi. Ne želi stvari prepustiti slučaju. Odlučuje pronaći paparazze koji su snimili te fotografije. Vjerujući da je izdan, Emir se prepušta mržnji, a Hande ovaj put shvaća koliko je pretjerala i suočava se sa strahom od gubitka Koraja. Dok Feriha proživljava najgore dane u životu, Mehmet se pokušava prilagoditi svom drugom životu. Putovi blizanaca ukrstit će se u hotelu u kojem Feriha radi kao konobarica. Vidjevši fotografije iz časopisa, Džansu je još više ljubomorna na Ferihu. Unatoč povrijeđenom ponosu, Feriha silno pati zbog ljubavi. Uz to, jako je zabrinuta da netko iz obitelji ne vidi fotografije u časopisu. Zehra primjećuje da njezina kći prolazi kroz teške trenutke. Iako joj Feriha ne želi ništa reći, Zehra se trudi saznati što se dogodilo. Dok Ferihini strahovi vezani uz časopis izlaze na svjetlo dana, njezine rane neće lako zacijeljeti.