Dok je neizvjesnost iščekivanja u bolničkom hodniku okupila sve, Ferihi, koja proživljava tešku emocionalnu krizu zbog straha da ne izgubi Emira, nikako neće biti lako saznati pozadinu napada na noćni klub.

72.ep - 21. listopada

Odluke o prodaji stana kako bi se odselili što dalje od Leventa, a koje je Emir donio bez savjetovanja s Ferihom, dodatno pojačavaju krizu u njihovom ionako poljuljanom odnosu. Ruja i njezina majka Hulja namjeravaju reagirati nakon što su svjedočile Emirovoj reakciji, a na njihovoj meti ponovno se nađe Feriha. Hande stvara pritisak Rujinom bivšem dečku Savašu, ali ne doživljava ono što je očekivala. U stanu kućepazitelja traje komešanje nakon što je pronađen novac koji su Mehmet i Seher skrili, a sve se još više zaoštrava Emirovim neočekivanim potezom.

73.ep - 22. listopada

Dok drugi posjet Emirove bivše djevojke Ece, koja se njegovom životu pojavljuje nakon dosta vremena, sa sobom donosi iznenađujući razvoj događaja, Emir i Feriha nađu se na pragu preokreta koji ih neće zaobići: Ruja je dobila trudove. Emir i Feriha na početku su napeta iščekivanja u vezi s Rujinim ranim porođajem. Emocionalna udaljenost između Emira i Ferihe, koji se ne usuđuju prići jedno drugomu, u ovom ih razdoblju dovodi do neizdržive napetosti.

74.ep - 23. listopada

Džansu je izašla iz bolnice i vratila se kući te je zabrinuta zbog događaja oko Ferihe i Emira kojima nije svjedočila. Svi su napeti dok svjedoče Emirovom nemiru u bolnici, no nikoga rezultati testa očinstva neće toliko poraziti koliko Emirovu majku Ajsun. Mehmet dobiva poslovnu ponudu od Emira, no Seher mu ne da mira. Unatoč napetosti zbog rezultata očinstva, problemi Emira i Ferihe tek sad izlaze na vidjelo. Emirova situacija je nešto lakša zahvaljujući potpori koju su mu pružili Hande i Koraj, no Feriha počinje preispitivati odluku koju je donijela u vezi s neiskazivanjem svojih stvarnih osjećaja prema Emiru.

75.ep - 24. listopada

Došao je dan velike kostimirane zabave u noćnom klubu ´Night´. Ferihino pristupanje Emiru izaziva neočekivane događaje. Emirova zabava dobiva novi smisao nakon što Feriha uoči Edže i njenu tetovažu. Pojavljuje se i Džansu. Ta zabava, na kojoj svatko doživljava poneko iznenađenje, pretvara se u večer konfrontacija izazvanih padanjem maski. Feriha tijekom večeri sve lošije podnosi alkohol te nakon velike svađe s Emirom izbezumljena odlazi iz kluba.

76.ep - 25. listopada

Dok se vijest o napadu koji se dogodio u noćnom klubu širi u valovima, Unal i Ajsun bit će zapanjeni onime što ih je snašlo. Dok je neizvjesnost iščekivanja u bolničkom hodniku okupila sve, Ferihi, koja proživljava tešku emocionalnu krizu zbog straha da ne izgubi Emira, nikako neće biti lako saznati pozadinu napada na noćni klub. Pristupanje Unala, koji je očajan zbog sina, donosi sa sobom zanimljiv razvoj događaja za Javuza.