Ferihi i Emiru neće biti lako zaboraviti tešku noć koju su proživjeli. Feriha u svojoj najtežoj noći u životu nalazi Leventa pored sebe.

37.ep - 2. rujna

Nakon što svi budu iznenađeni njihovim poljupcem, Feriha i Emir su prisiljeni boriti se s vlastitim osjećajima. Hande razumije ono što Džansu osjeća prema Emiru pa je počinje vrtjeti oko malog prsta. Dok Feriha i Emir nastoje prikriti osjećaje čak i prema sebi samima, zaljubljeni će se par opet naći na jednom mjestu u povodu zakašnjelog rođendanskog dara koji Levent želi predati Ferihi. Dok Sanem radi na tome da oživi svoje osjećaje prema Leventu u prisutnosti Nevbahar, odjednom se nađe suočena s onim što Levent osjeća prema Ferihi. S druge strane Levent, koji dolazi na dugoočekivano otvorenje Hillsa kao nepozvani gost, dovodi Sanem u tešku poziciju. Večer je obilježena netrpeljivošću između Leventa i Emira koja se ne može ne primijetiti. Emocionalna napetost koju proživljavaju Emir i Feriha traje sve do trenutka kada Emir otvara vrata stana kućepazitelja. Hoće li to što je Emir zakoračio u Ferihin svijet značiti nov početak ili početak kraja?

38.ep - 3. rujna

Dok Emir i Feriha proživljavaju emocionalno teške trenutke u stanu kućepazitelja, situacija se mijenja kad ih zatekne Mehmet. Emira i Ferihu ono što su doživjeli ponovno tjera na suočavanje sa zaprekama koje ih razdvajaju. U tom trenutku dug za automobil, koji je platila Sophie, uzrokuje pogrešne zaključke. Džansu je uplašena ponovnim zbližavanjem Ferihe i Emira, a Hande nije tu kako bi joj bila podrška. S druge strane susret Leventa, koji se želio vidjeti sa svojim bratom, i same Nevbahar protječe teško. Sanem je, međutim, sva u nastojanjima da još bolje učvrsti svoj poslovni odnos s Unalom. Emir, koji se suočava s potpunim uvidom u Ferihu i njezinu situaciju, uviđa da njegov boravak u zgradi za nju predstavlja prijetnju te odlučuje preseliti se. Ipak, ljubavnom paru ubrzo predstoji neočekivani razvoj događaja.

39.ep - 4. rujna

Fotografija s Ferihinih zaruka, Emiru je kap koja je prelila čašu. Dok se on obuzet strašnom ljutnjom u potpunosti zatvara u sebe, Feriha je ovaj puta odlučna ispričati mu sve kako je bilo. Pobjeda koju je Džansu izvojevala zahvaljujući fotografiji sa zaruka zasjenjena je njezinim saznanjem o Emirovoj odluci da se iseli iz zgrade. Ferihi, koja pokušava dokučiti kako je ta fotografija dospjela Emiru u ruke, nije lako prebroditi raspad sustava. Ono što se dogodilo prilikom susreta Ferihe i Seher prevrnut će situaciju u stanu kućepazitelja naglavačke. Sanem, nakon noći provedene s Unalom, počinje opreznim koracima s približavanjem svom cilju. Dok Levent nastavlja s pritiscima kako bi vidio brata, odluka koju je donijela Nevbahar iznenadit će Sanem, ali i samog Leventa. Ferihina namjera da razgovara s Emirom dovodi do svađe. Emir pukne po šavovima, što će natjerati Ferihu na korak koji će biti nezaboravan za oboje. Kamo će Emira i Ferihu odvesti tama noći?

40.ep - 5. rujna

Ferihi i Emiru neće biti lako zaboraviti tešku noć koju su proživjeli. Feriha u svojoj najtežoj noći u životu nalazi Leventa pored sebe. Tim obračun između Leventa i Emira postaje neizbježan. Buran obračun različito utječe na one koji mu svjedoče, a Feriha počinje privlačiti Nevbaharinu pozornost. U vrijeme dok Emir napušta zgradu kako bi se preselio u hotel, Feriha je zapanjena Leventovim ljubavnim priznanjem. Mehmetovo nagovaranje Seher da se vrati kući tjera vodu na Sanemin mlin jer ona želi narediti Ferihi i njezinim ukućanima da napuste stan. Obitelj koja je suočena s prijetnjom izbacivanja iz stana, prenerazit će se viješću koja im pristiže. Gulsum i Koraj, koji ne znaju da su Emir i Feriha prethodnu noć proveli skupa, planiraju okupiti dvoje paćenika u ljubavi. Međutim želje su jedno, a stvarnost nešto drugo.