Dok trenuci strahote proživljene na jahti završavaju u bolnici, Feriha biva suočena ne samo s Emirovim nego i Saneminim bijesom.

26.ep - 19. kolovoza

Ferihi je, dok trpi posljedice teškog susreta s Ajsun, jasno da neće moći pobjeći od stvarnosti. Emir, kojem ono što je vidio na jahti ne izlazi iz glave, biva uznemiren Ferihinim redovitim odlascima na jahtu. Emir i Levent na kraju se susreću. Dok partnerski odnos u koji je Haldun ušao s Unalom razdire Sanem, ona poduzima sve da to partnerstvo skrije od Džansu.


27.ep - 20. kolovoza

Dok je proslava Emirova rođendana u punom jeku, Džansu, koja je ugledala Ferihu i Emira, biva šokirana. Istina, za koju je Džansu saznala, neće samo nju dovesti do ludila nego i Sanem. Spremajući se da prizna laži, Feriha zajedno s Emirom doživljava neočekivanu neugodnost pa je to još jedanput sprečava da progovori. Dok Feriha strahuje od gubitka Emira, obruč se steže.


28.ep - 21. kolovoza

Veliki susret Emira, koji upada u Džansinu zamku, i Ferihe oboje ih izbacuje iz takta. Od tog dana za Emira i Ferihu više ništa neće biti kao prije. I Zehra, koja saznaje da su laži isplivale na površinu, postaje uznemirena kao i kći te se s njom počne razračunavati. Gulsum i Hatidže dolaze sa sela i smještaju se u stan kućepazitelja. Dok im se kuća tako puni novim stanarima, Zehra u tišini ispunjenoj bespomoćnošću suosjeća sa svojom kćeri u njezinoj boli. Emir je pak na tragu onoga što nedostaje velikoj laži koju je čuo.


29.ep - 22. kolovoza

Feriha i Zehra tresu se zbog Emirova useljavanja u zgradu. Feriha ne propušta nijednu priliku za razgovor s Emirom, a on postaje sve bjesniji. Emirova prisutnost ne plaši samo Zehru nego i Sanem. Haldun, koji je vidio fotografije Leventa i Sanem, sav izjeden sumnjom o prijevari počinje angažirati nekoga da je prati. Dok Mehmet inzistira na odluci o braku kako ne bi izgubio Seher, svi će se zaprepastiti nakon što Zehra i Feriha ugledaju prsten na Seherinu prstu. Zehra, koja je razapeta između Ferihe i Emira, doživljava u Sophienoj kući čudne trenutke vraćanja u prošlost.


30.ep - 23. kolovoza

Dok trenuci strahote proživljene na jahti završavaju u bolnici, Feriha biva suočena ne samo s Emirovim nego i Saneminim bijesom. Emir, koji se trudi ljubav koju osjeća pobijediti mržnjom, nakon Leventa uzima na zub i Ferihinu obitelj. Zehra, koju je Emirov napad zatekao nespremnu, i Mehmet su zapanjeni. Zehra, koja je prisiljena kriti pred Rizom da radi, sve je više uznemirena tajnovitim događajima koje doživljava u Sophienoj kući. Feriha osjeća grižnju savjesti zbog svega što je Levent proživio, a on odustaje od ideje da napusti Istambul.