Hoće li Emir i Feriha, koji za sobom ostavljaju prošlost punu gorčine, napokon uspjeti približiti se jedno drugom nakon velikih zapreka i nesporazuma?

89.ep - 18. studenog

Koraj krivi Gulsum jer mu nije rekla za Ferihin dolazak na zaruke, a ona njega jer cijelu večer nije mogao skinuti pogled s prekrasne Hande. Edže se pretvara da se ništa nije dogodilo te misli da njen i Emirov dogovor za putovanje na Maldive još uvijek stoji, dok joj Emir ne kaže suprotno. Emir se nalazi s Korajem te njih dvojica podjele svoje probleme. Koraj je nesretan zbog Hande, a Emira izluđuje spoznaja da su Feriha i Levent novi partneri u poslu, što komplicira život u hotelu. Ne prepoznaje Ferihu koja se pojavila na proslavi zaruka.

Feriha je svojim ulaskom u hotelsko poslovanje na korak bliže svom tajnom cilju, a mijenja se odnos i između Džansu i Emira. Ajsun je na korak do razotkrivanja Unalovih laži o tajnovitim pozivima.

90.ep - 19. studenog

Sanem ne odustaje od svojih nauma i poziva Unala u hotel. Nakon što ga je poljubila i ostavila trag ruža na njegovim usnama dolazi Ajsun. Javuz još uvijek ne odustaje od Edže, želi da bude nesretna i umre od tuge jer ga je ostavila. Ferihini tajni planovi napokon su došli na vidjelo. Želi da Emirov noćni klub Night ode iz hotela kako bi mu se osvetila. Džansu je povrijeđena i razočarana jer Feriha i Levent kao njezini partneri s njom o ovoj temi uopće nisu razgovarali. Emirova reakcija nakon što je primijetio Ferihine osvetničke namjere je zastrašujuća. Vrijeme koje je još jedanput dovelo Emira i Ferihu za isti stol, nakon igra živaca u hotelu i oko njega, zapravo je vrijeme njihova ponovnog susreta.

91.ep - 20. studenog

Emir i Feriha zapanjeni su činjenicom da su tri godine koje su izgubili zbog velikog sukoba zapravo posljedica velikog nesporazuma. Par koji smatra da je kasno za njihov odnos mora nastaviti sa svojim životima suočen s novim činjenicama koje su izbile na vidjelo. Prometna nesreća koju doživljava Sanem dovodi do preplitanja njezinih putova s Javuzovim.

92.ep - 21. studenog

Feriha i Emir trude se shvatiti nove informacije do kojih su došli te se oboje počinju opirati svojim osjećajima. S druge strane Levent, kojeg boli to što se već godinama ne može ni koraka približiti Ferihi, prisiljen je poduzeti ozbiljne korake. On pokreće svoje godinama zatomljivane osjećaje, a Emir i Feriha ponovno se susreću na svome posebnome mjestu. Hoće li Emir i Feriha, koji za sobom ostavljaju prošlost punu gorčine, napokon uspjeti približiti se jedno drugom nakon velikih zapreka i nesporazuma?

 
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju