Feriha i Emir, koji su se međusobno podupirali u teškim danima, dospijevaju do nove prekretnice, što je označila ruka koju je nakon prethodnog razgovora s Rizom Hatidže pružila Ferihi.

47.ep - 16. rujna

Značenje Emirovog i Ferihinog bijega raste zbog sve većeg zanimanja policije i medija, a Riza je zaprepašten Mehmetovim priznanjem. Daleko od kaosa koji proživljavaju njihove obitelji, Emir i Feriha razmišljaju o svojim prošlim susretima i snovima o budućnosti te se približavaju noći koja će za njih ostati nezaboravna. Naime, mladi par se vjenčao ispred prekrasne planinske kućice u snijegu. Dok Emir i Feriha stupaju u novi život daleko od svih, u Istanbulu se nastavlja sve veća napetost između njihovih obitelji. Dok mladi par nastoji uživati u svom braku, bori se sa, iako zacijeljenim, ali bolnim ranama iz prošlosti.

48.ep - 17. rujna

Gulsum se, dok nema Ferihe, počinje približavati Seher te s njome razgovarati o svojim bračnim teškoćama. Dok Riza u sebi proživljava bol zbog toga što se odrekao Ferihe, njezina je sreća zasjenjena time što je ostavila svoju obitelj. Na kraju se Feriha i Emir, umjesto da odgađaju ono što je neizbježno, odlučuju vratiti u Istanbul i naći se s Rizom. Ipak, Rizino srce umorno od svega što je doživjelo ne može više izdržati suočeno s iznenadnim razvojem događaja.

49.ep - 18. rujna

Nakon burne svađe na hodniku zgrade s Unalom, Riza doživljava srčani udar. Mladi par je jako uzbuđen zbog povratka u Istanbul, no brzo ih dočekaju ružne vijesti. Suočavanje s onim što će se događati ni za koga neće biti lako. Feriha i Emir proživljavaju teške trenutke u bolnici, a još jedan udarac dolazi nakon saznanja da je Unal uzrok svemu što se dogodilo. Novopečeni bračni par još jedanput uviđa da nema veze s pretpostavkama o neprijateljstvu između dviju obitelji. Emir želi saznati što se dogodilo između Rize i Unala pa se raspituje kod svog oca. Ovaj put odnosi između Unala i Emira su pred pucanjem.

50.ep - 19. rujna

Emir želi saznati što se dogodilo između Rize i Unala pa se raspituje kod svog oca. Odnosi između Unala i Emira su pred pucanjem. Dok je Feriha, koju ne žele vidjeti u bolnici, ispunjena pomiješanim osjećajima, Emir se trudi pružati joj potporu snagom dostatnom za oboje. Ajsun, koja saznaje da Emir boravi kod Koraja, dolazi u posjet kako bi vidjela sina, no posjet gubi smisao čim ugleda Ferihu. Ajsun doslovce pobjesni i napadne Ferihu te dođe do žestoke svađe. Izluđena riječima koje je Feriha izrekla, Asjun gubi konrolu i ošamari je.

51.ep - 20. rujna

Džansu, saznavši važnu činjenicu u vezi sa Sanem, na putu je da poremeti ravnotežu u taboru Hande, Koraja i Gulsum. Feriha i Emir, koji su se međusobno podupirali u teškim danima, dospijevaju do nove prekretnice, što je označila ruka koju je nakon prethodnog razgovora s Rizom Hatidže pružila Ferihi. Riza ne izbjegava odgovor na ono što je učinila Feriha i ponovno prihvaća svoju kćer. Mehmet ne može ne reagirati na tu činjenicu.