Feriha prvi put u životu ide u noćni izlazak, ali njezina se zabava pretvara u noćnu moru zbog opasne zamke koju joj priređuje Hande.

1.ep - 15. srpnja

Feriha, kći pazikuće i njezina majka Zehra žive u luksuznoj zgradi na Etileru i s nestrpljenjem iščekuju rezultate prijamnog ispita. I dok fakultet za Ferihu i njezinu majku predstavlja ostvarenje svih snova vezanih uz budućnost, Ferihin brat blizanac Mehmet, koji nije nastavio školovanje nakon osnovne škole, i otac Riza, fatalist po prirodi, ne dijele njihovo oduševljenje. Dok Mehmet s jedne strane potajno zavidi Ferihi, s druge primjećuje da njegova sestra blizanka čezne za raskošnim životom kakav vode oni ‘s gornjega kata’. Osim želje da upiše fakultet, u Ferihinu životu najvažnije mjesto zauzima Džansu, djevojka ‘s gornjega kata’ koja ima problematičan odnos sa svojom maćehom. Kao i Feriha, Džansu nestrpljivo iščekuje rezultate prijamnog ispita. Napokon dolazi i taj veliki dan. Stipendija koju Feriha dobiva na istaknutom privatnom sveučilištu za nju će značiti početak posve drukčijeg života. Dok Ferihinu pozornost privlači šaroliko društvance, ona odjednom upada u fakultetsku ekipu koja se okuplja oko Emira Sarafoglua, naočitog plejboja. Feriha koja živi na Etileru i na fakultet odlazi u Džansinoj odjeći na prvi se pogled nimalo ne razlikuje od njih. I dok Feriha uživa u tom naličju sličnosti, iznenadan posjet njezina oca na faks uspostavit će svijet prepun laži koji će joj promijeniti život. Dok Hande, koja već dugo ne uspijeva verbalizirati svoje osjećaje prema Emiru, uzima Ferihu na pik jer privuče Emirovu pozornost, Feriha sve dublje tone u laži. I dok se Ferihine laži jedna po jedna razotkrivaju, jedan pogrešan korak koji poduzima bit će okidač za poprište sukoba u malenom stanu pazikuće.

2.ep - 16. srpnja

Feriha zbog Mehmeta zapada u tešku situaciju. Zbog laži koju ukućani razotkrivaju upoznaje očevo lice koje nikada nije vidjela. Feriha osjeća velik pritisak zbog Mehmeta i Emira s jedne i obitelji s druge strane. Postiđena zbog skandala u koji je uplela Džansu i Sanem, Feriha eksplodira od bijesa pred majkom. Riza koji svjedoči ovoj sceni donosi odluku koja će potresti i majku i Ferihu. Mehmet koji sve više stvara nemir u obitelji pazikuće u potpunosti je usredotočen na Emirov auto. Hande je pak uznemirena što Emira, koji je ostavio svoj auto Mehmetu i iznenada nestao, nema na faksu. Koraj je jedina osoba koja zna gdje se nalazi Emir. Dok Zehra traži način kako da iz teške situacije izbavi svoju kćer, Feriha u beznađu pronalazi utočište kod majke. Međutim Rizu nije nimalo lako odvratiti od odluke koju donosi jer strepi da Feriha ne izgubi moralne odlike. Na gornjem katu jedna odluka koju donosi Sanem označava životnu prekretnicu za Džansu koja pati zbog gubitka majke. Put bez povratka u koji klizi Džansu preokrenut će sve naglavačke. Emir i Feriha susreću se na najmanje očekivanome mjestu. Njihovi se svjetovi približavaju jedan drugomu a da to i ne primijete. Ipak, tom susretu koji kod njih pobuđuje brze otkucaje srca prisustvuju i dva tajna svjedoka. Prisutnost Ferihe u Emirovu životu postupno dovodi u pitanje njegovo čvrsto prijateljstvo s Korajem i Hande. Zehra naslućuje da Feriha ima neke tajne i istodobno čini prve korake da odvrati Rizu od njegove odluke. Velika pogreška koju Mehmet počini u trenutku kada ga nadjača vlastiti hir, dovest će njegovu obitelj u tešku situaciju iz koje nema povratka.

3.ep - 17. srpnja

Mehmetova pogreška ima razarajuće posljedice po Zehru i njezinu obitelj. Odnosi između Rize koji je silno posramljen zbog sina i Zehre koja stoji iza djece postaju sve napetiji. Riza traži način kako izbaviti obitelj iz teške situacije u koju je zapala, a svojom odlukom uznemiri obitelj. Razapeta između laži i istine, Feriha pati zbog posljednjih događaja u kući. U međuvremenu neočekivana potpora omogućava joj izlazak iz četiri zida svog stana. Emirov odnos s ocem pogoršava se zbog nezgode s autom. Emir je razočaran jer se Feriha povlači u svoj svijet nakon posljednjih događanja. Dok Feriha skriva svoje osjećaje i izbjegava Emira, koji ne shvaća što je prouzročilo tu promjenu, ipak odlučuje ne pustiti Ferihu iz ruku. Uz to, Feriha postaje otvorena meta Hande. Dok Zehru s jedne strane guše obiteljski problemi, s druge pokušava dokučiti što se događa u svijetu njezine kćeri. Riza pak zaoštrava svoj odnos sa Zehrom i primoran je donijeti posljednju odluku vezanu uz dug u koji je obitelj ušla. Na faksu Emir kuje plan kako će razgovarati s Ferihom koja ga neprestano izbjegava. Međutim taj je plan prepun neočekivanih iznenađenja.

4.ep - 18. srpnja

Riza odlučuje zajedno s Mehmetom otići u rodni kraj da proda zemlju. Ta odluka predstavlja veliki životni poraz za Zehru. Zehra duboko u sebi pati. S jedne strane pokušava uspostaviti ravnotežu u odnosu između Mehmeta i Rize dok se istodobno trudi hodati uzdignute glave. Rastu tenzije između Ferihe i Emira u zaključanom amfiteatru. Feriha je stjerana u kut.  Feriha saznaje da je Hande imala svoje prste u zaključavanju amfiteatra. Dok Emira i cijeli fakultet iznenadi Ferihina reakcija na Hande, Ferihu će ona dovesti u potencijalno opasnu situaciju. Emir se nađe na udaru bijesa Ferihe, što pojačava napetost između njih. Ferihino ponašanje na granici između laži i istine izaziva val nezadovoljstva kod Emira. U kući, nakon Rize i Mehmeta, zaoštrava se i odnos između Ferihe i njezine majke. Dok se maleni Omer kojeg su pogodili nedavni događaji zagonetno osmjehuje, posjet neočekivanoga gosta stanu pazikuće odagna loše raspoloženje. U nadi da će napokon upoznati Emira, Džansu sa Sanem odlazi u Emirov klub, no večer ne prolazi kako je Džansu očekivala. Na kraju se Džansu i Feriha sukobe zbog Emira. To suočavanje završi neočekivano za Ferihu.

5.ep - 19. srpnja

Feriha prvi put u životu ide u noćni izlazak, ali njezina se zabava pretvara u noćnu moru zbog opasne zamke koju joj priređuje Hande. Na izlasku iz noćnoga kluba Feriha jedini oslonac nalazi u Emiru. Posljedice noćnog izlaska ni Feriha ni Emir ne mogu lako izbrisati iz glave. Uhvaćeni zajedno u veliku zamku, Emir i Feriha oglušuju se na glas srca i okreću jedan drugomu leđa. U međuvremenu komadić papira koji je Feriha zaboravila u sobi pomaže Zehri dokučiti što se to događa s njezinom kćeri. Zehra predosjeća da joj kći nešto skriva i uz pomoć Džansu doznaje neke činjenice koje ju još više zabrinu. Zehra drži na oku Ferihu. Feriha koja se trudi da majka ne osjeti njezin nemir, ostaje posve sama sa svojim brigama. S druge strane, Riza i Mehmet su prodali zemlju i vraćaju se iz rodnoga kraja. U stanu raste napetost jer novac od prodane zemlje nije dovoljan da pokrije dug, a Zehra je uz to bijesna zbog ponašanja rodbine iz rodnoga kraja. Tučnjava Mehmeta sa starim prijateljem ispred automehaničarske radionice bit će za Rizu kap koja će preliti čašu. Unatoč svim naporima Zehre, odnos između oca i sina postupno se pogoršava. Istodobno, Zehra se trudi ublažiti postupke njezina muža prema sinu i svim srcem poduprijeti Mehmeta. Feriha se nikako ne uspijeva otarasiti sjene noći koja je pošla po zlu. Dok proživljava teške trenutke na faksu, Hande joj odlučuje zadati posljednji udarac. Jedan Handin korak dovest će Ferihinu budućnost na faksu u opasnost. A da toga nije ni svjesna, Zehra se nađe pred izazovima koji će jako utjecati i na nju i na Ferihu.