Na veliko zaprepaštenje Ferihe i Emira, Levent se useljava u zgradu. S Leventovom prisutnosti i tihim sukobima koji se intenziviraju, Emir se nastavlja ponašati tako da Feriha iskače iz svoje kože.

67.ep - 14. listopada

Feriha ne zna što će joj se dogoditi s obzirom na to da je Emir zaključao vrata i ne pušta je iz stana. Kipti od bijesa jer se osjeća nemoćnom. U jednom trenutku priznaje Emiru da nikad neće moći okrenuti leđa Leventu jer joj je spasio život, o čemu Emir nije imao pojma. Dok Feriha svim silama nastoji otići iz stana, a Emir je pak na sve načine želi zadržati, emocionalna napetost među njima neprekidno raste.

68.ep - 15. listopada

Ljubavni par prekinuo je sve veze s vanjskim svijetom i proživljava susret pun ljubavi, bijesa, boli, sramote i razočaranja dok je čitav stan obavijen valovima emocija.
Nakon dva dana ludila naši junaci nalaze se na novoj prekretnici, a u trenutku kad Emir otključa vrata prolaze kroz emocionalnu krizu. Feriha donosi odluku, a Emir prihvaća ono što je izabrala.

69.ep - 16. listopada

Ruja i njezina majka Hulja zabrinute su zbog Emirove nezainteresiranosti, nakon čega Emir iznenada posjećuje navodnu majku njegova djeteta. Kaže joj kako je do samog utvrđivanja očinstva ne želi vidjeti ni čuti. Hande je odlučila držati se podalje od Koraja te samoj sebi naređuje da će istražiti Rujinu prošlost. Levent zbog smrti svoje majke prolazi kroz teško razdoblje, pri čemu mu se Feriha nađe u blizini. Emirovo će ponašanje natjerati Ferihu da preispita svoju odluku, a Emir je primljen u noćni klub ´Night´ koji je konkurencija ´Hillsu´ njegova oca.

70.ep - 17. listopada

Emir je počeo raditi u noćnom klubu koji je konkurencija Hillsu, a vijest o tom odjeknula je u čitavoj ekipi. Emirov otac Unal radi toga je bijesan. Feriha je podrška Leventu koji je nedavno izgubio majku, a za vrijeme njihovog razgovora vidi ih Emir. Koraj i Hande žarko žele da Emir i Feriha riješe svoje probleme te se trude svim silama pomoći im. Ferihu i Emira, koji su emocionalno pritisnuti teretom odluka koje su donijeli, čeka veliko iznenađenje.

71.ep - 18. listopada

Na veliko zaprepaštenje Ferihe i Emira, Levent se useljava u zgradu. S Leventovom prisutnosti i tihim sukobima koji se intenziviraju, Emir se nastavlja ponašati tako da Feriha iskače iz svoje kože. U stan kućepazitelja stižu lijepe vijesti, Unal je povukao tužbu koju je podigao prema obitelji Yilmaz. Ipak, Mehmeta vijesti ne vesele. Dolazi Ferihi na vrata misleći da je ona zaslužna za povlačenje tužbe.