Napetost raste iznenadnim Javuzovim posjetom i Saneminim dolaskom na zaruke. Emira izluđuje spoznaja da su Feriha i Levent novi partneri u hotelu, a to komplicira život u hotelu.

85.ep - 11. studenog

Budući da je Unal, da bi smekšao Emira, prisiljen tražiti pomoć od Ferihe, Emirovo odbijanje Unalove ponude izazvat će novu svađu među ocem i sinom. Bijesni Emir uhvati roditelje u trenutku kad su se poljubili te im u lice saspe sve što ih ide. Dok Emir priređuje novu zabavu kako bi oživio Night, Feriha je uznemirena njegovim poslovnim naporima. Javuzov drugi posjet Ferihi teži je od prvoga, a Emir je bijesan jer ga je pustila u stan. Svađa između Ferihe i Emira, koja izbija zbog Javuza, dovest će ih oboje do važnog pitanja.

86.ep - 12. studenog

Nakon što su prošle tri godine otkad su se Ferihini i Emirovi putovi razdvojili, puno se toga izmijenilo u životima dvoje mladih koji su naučili nositi se sa zadobivenim ranama…. Feriha koja je s Leventom otišla u Ameriku, vraća se u Tursku kao druga osoba. S druge strane, Emir i Edže su usred priprema za svoje vjenčanje. Prošlo je dosta vremena, a Koraj i Gulsum ponosni su roditelji malog dječačića. Hande se vraća u Istanbul i misli da Emir radi veliku pogrešku.

87.ep - 13. studenog

Duge tri godine koje su prošle za vrijeme Ferihinog izbivanja sve je promijenilo pa su se promijenili i odnosi prijateljstva i neprijateljstva….  Feriha se u Tursku vratila s jednim ciljem, za koji je odabrala najpovoljnije razdoblje. Odlazi u stan u kojem je živjela s Emirom, a jedina osoba koju tamo susreće je žena koja čisti stan i koja joj kaže da u se u stanu nije ništa promijenilo otkad je ona otišla. Večer Emirovih zaruka s Edže sve je bliže i bliže…

88.ep - 14. studenog

Feriha uspijeva u svom naumu osvete te se, zajedno s Leventom, pojavljuje na proslavi Emirovih zaruka s Edže. Ferihini i Emirovi osjećaji nakon višegodišnje su odvojenosti pomiješani. Dok na zarukama svi doživljavaju šok zbog iznenadnog Ferihina povratka, Emir, ali i Feriha, oboje nastoje pregurati večer hraneći se međusobnim izljevima ljutnje. Hoće li Emir i Feriha nakon ponovnog susreta oživjeti svoju ljubav koju su gušili ljutnjom i razočaranjima? Ili će dospjeti na prag mržnje jake koliko i njihova ljubav?

89.ep - 15. studenog

Emirova reakcija nakon što je primijetio Ferihine osvetničke namjere je zastrašujuća. Vrijeme koje je još jedanput dovelo Emira i Ferihu za isti stol, nakon igra živaca u hotelu i oko njega, zapravo je vrijeme njihova ponovnog susreta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju