Osim što ju svakodnevno gledamo u ulozi Milice u seriji ‘’Kud puklo da puklo’’, glumicu Sanju Vejnović vidjet ćemo i u premijernoj epizodi humoristične serije ''Lud, zbunjen normalan'' koja će se na Novoj TV prikazati ove srijede.

Osim što ju svakodnevno gledamo u ulozi Milice u seriji ‘’Kud puklo da puklo’’, glumicu Sanju Vejnović vidjet ćemo i u premijernoj epizodi humoristične serije ''Lud, zbunjen normalan'' koja će se na Novoj TV prikazati ove srijede. Sanja će se pojaviti u ulozi Biljane, a o svom iskustvu na setu popularne serije je izjavila:
''Bilo je divno snimati, stvarno lijepo iskustvo. Dobro sam se osjećala na setu s divnim kolegama. Sarajevo je meni davno priraslo srcu, često idem tamo i uvijek mu se rado vraćam.''

Biljana je Farukova profesorica iz srednje škole u koju su svi bili zaljubljeni. Ona i danas izgleda sjajno, te nastaje utrka između Faruka i Izeta koji će osvojiti njeno srce. No, Fazlinovići ni ne slute da ih Biljana želi iskoristiti.

Osim borbe oko prelijepe Biljane, vidjet ćemo i kako će proći Kufe zbog kockarskog duga. Barbara pak planira veliko vjenčanje, te nagovara Damira da dugove svojih klijenata naplati preko utjerivača dugova.

Ne propustite nove uzbudljive epizode serije ''Lud, zbunjen, normalan'' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju