Uzeir je nezadovoljan Fadilovim vođenjem kazališta i postavlja novog upravitelja. Fadil je poludio jer je novi upravitelj Ruždija, Fadilov zakleti neprijatelj.

10.ep, 6. svibnja

Josip se odlučuje na kandidaturu za poziciju Ministra kulture na predstojećim izborima. Uzeir na sve načine pokušava ostati ministar. Počinje prljava izborna kampanja. Fadil saznaje Josipovu mračnu tajnu i pokušava je iskoristiti protiv njega. Uzeir u grad dovodi Ruždiju da pomogne oko izborne kampanje. Ruždija u tome vidi šansu da napakosti Fadilu i vrati ga u Donje Brabonjište.

11.ep, 7. svibnja

U kazalištu se treba održati probna projekcija 3D filmova. Josip i Ana se pripremaju za doček novinarke koja treba napraviti reportažu o kazalištu. Pod dojmom filma Drakula 3D, Bahra i Osman su uvjereni da je Drakula došao kod njih u gostionicu. Počinju pripreme o eliminiranju nepoželjnog gosta.

12.ep, 8. svibnja

Uzeir u kazalište dovodi folk zvijezdu Ešrefa Kobilića. František Šmit, umno poremećeni glumac veže Josipa u backstage-u i obučen u Josipovo odjelo izvršava samoubojstvo. Svi su uvjereni da je Josip mrtav. Fadil organizira komemoraciju u Josipovu čast. Nagovara Ešrefa da pjeva na komemoraciji.

13.ep, 9. svibnja

Uzeir angažira Bahru da pripremi večeru za strane slikare koji trebaju održati izložbu u kazalištu. Ana i Josip pokušavaju Osmana okrenuti protiv Fadila. Fadil saznaje za njihove planove te s Osmanom i Senadom organizira mađioničarsku predstavu i od Nurke kupuje zeca. Bahra je u problemima jer za jednog od slikara mora pripremiti pečenu divljač.

14.ep, 10. svibnja

Uzeir je nezadovoljan Fadilovim vođenjem kazališta i postavlja novog upravitelja. Fadil je poludio jer je novi upravitelj Ruždija, Fadilov zakleti neprijatelj. Ruždija uspostavlja čeličnu disciplinu i maltretira sve zaposlenike. Shvaćajući da im se ne piše dobro, svi se udružuju u namjeri da se riješe Ruždije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju