Nakon što je u rujnu završena prva sezona turske uspješnice 'Draguljareva kći' na male ekrane već sljedećeg tjedna vraća se druga sezona serije.

Nakon što je u rujnu završena prva sezona turske uspješnice 'Draguljareva kći' na male ekrane već sljedećeg tjedna vraća se druga sezona serije.

Prva sezona završila je Uftadeinim šokantnim saznanjem da je Ajšen Atina kći. U drugoj sezoni vidjet ćemo kako će se Uftade pokušavati nositi s tom činjenicom, dok će se Ata boriti s klevetama na svoj račun.
Atif vreba priliku koja će situaciju okrenuti u njegovu korist, a pogreške koje je počinio u prošlosti počinju ga stizati. Nakon nezgode na gradilištu zbog koje se Atif bori za život, Feride je osumnjičena. Atifov iskaz njezina je jedina nada. U trenutku kad njegovo srce prestane kucati, posve izbezumljena izlaz će potražiti u bijegu.

Savaš je lud od ljubavi i želje za osvetom, pobjeda mu je nadohvat ruke, a Ajšen nesvjesna vela tajni koji obavija njezin život više no ikad blizu je istine. Dan koji će obilovati iznenađenjima, označit će prekretnicu u sudbinama obiju obitelji. Suočena s vlastitom sudbinom, Ajšen je prisiljena birati slijedeći glas svoga srca. Zbog toga izbora Savaš, ali i ona sama, snosit će teške posljedice. U Istanbul dolazi neočekivana gošća koja će promijeniti odnos snaga. Nakon toga dana više ništa neće biti isto.

Ne propustite nove epizode serije 'Draguljareva kći' od ponedjeljka do petka u 21 sat i doznajte koje maske će pasti, a koje skrivene istine će se otkriti.