Zvijezdu popularne serije ''Draguljareva kći'' Serhat Teoman u turskoj uspješnici gledamo u ulozi uspješnog mladog poslovnog čovjeka koji ne ostaje ravnodušan kada je u pitanju Ajšenina ljepota i dobrota.

Zvijezdu popularne serije ''Draguljareva kći'' Serhat Teoman u turskoj uspješnici gledamo u ulozi uspješnog mladog poslovnog čovjeka koji ne ostaje ravnodušan kada je u pitanju Ajšenina ljepota i dobrota. Savaš postaje sve zaljubljeniji u Ajšen, a upravo je od njega stigao i njen prvi poljubac u životu. Savaš s jedne strane pokazuje i svoju nježnu stranu, pogotovo kada su u pitanju Ajšen i briga o sestri Sureji, no istovremeno vidimo i njegovu okrutnost i bahatost pogotovo kada je u pitanju njegovo poslovno carstvo koje je naslijedio od oca. Serhat glumi samouvjerenog mladića koji zna što želi i na poslovnom i na privatnom planu, a i sam glumac u svojim izjavama pokazuje podjednaku dozu samouvjerenosti kada je ljubav u pitanju:

' Za mene je zaljubljenost taj prvi trenutak, kad se zaljubimo ili ne zaljubimo. Mjesto nije važno. Ljubav ću izjaviti gdje god se nalazio.'- izjavio je poznati turski glumac.

Oduvijek je želio postati glumac, a razlog tome se možda krije i u činjenici što je gluma mjesto gdje možeš biti bilo tko: Glumac je osoba koja ništa ne zna učiniti do kraja, ali o svemu ima sve informacije. Sredovječni glumac ima manje-više sve spoznaje o svim zanimanjima, ali nijedno ne zna raditi. Ne znam u čemu bih ja bio najbolji. – rekao je Serhat Teoman.

U svakom zanimanju ima egoističnih osoba, ali u glumi to može biti problem. Baš kao što vlasnici Ferrarija ne udaraju druge automobile, ego treba moći obuzdati. Naravno, i ja imam ego, ali nije riječ o egu koji dolazi do izražaja. Ljudi koji me okružuju nisu egoistični. Ne volim ljude čiji ego dospijeva u prvi plan. – pojasnio je glumac.

Ne propustite nove uzbudljive nastavke popularne serije Draguljareva kći, od ponedjeljka do petka na Novoj TV!