Ali Ersan Duru, koji u sve popularnijoj seriji Draguljareva kći koju pratimo u programu Nove TV pozornost plijeni ulogom Fatiha za časopis Instyle odgovorio je na pitanja o svome privatnome i poslovnome životu.

* Kako ste odlučili baviti se glumom?
- Puno se stvari u mome životu dogodi u trenutku kad donesem odluku. Sve moje pustolovine počele su odlukom. Tako je bilo s mojim glumačkim životom. Gluma je teško i naporno zvanje, ali ako ste zadovoljni svojom izvedbom, vrijedno je svega. Uzbuđenje koje ne jenjava i to što volim svoj posao moje su najveće oružje.

*Postavljate li si granice kad razmišljate o glumi?
Ako želite postići određene ciljeve u glumi, posve je jasno da ona mora biti vaš životni poziv. Na ovaj put krenuo sam kad sam postao svjestan svih rizika. O granicama u razmišljanju o glumi ne mogu ništa reći jer si ne postavljam granice.

 

* Vaš stil plijeni pozornost. Bismo li mogli reći da pratite modu i da ste o tom pitanju hrabri?
-Volim se lijepo odijevati i zato uživam u praćenju mode. Mogao bih reći da njegujem određeni stil, ali i to da ću odjenuti nešto što mi se sviđa čak i ako nije u skladu s mojim stilom. Pomno pratim modni svijet, sve ionako brzo dođe u Tursku. Nemam omiljenog dizajnera ni modnog kreatora. Mojim stilom dominiraju jednostavne boje. Najveću važnost pridajem tome da se u odjeći koju nosim osjećam ugodno i da pristaje mome tijelu.

* Kakva je vaša idealna žena?
- Jednostavna, otmjena i plemenita.

* Kako stojite s ljubavi?
- Uglavnom nam stvari na koje ne možemo utjecati omoguće uvjete potrebne da osjetimo ljubav u punom smislu riječi. To je kao kad se vozite devet sati da biste dragu vidjeli na samo sat vremena ili kad satima na hladnoći tražite nešto što ona voli. Takve stvari radimo bez pogovora i s velikim užitkom. Ako se na koncu i razočarate, ne žalite. Ljubav je ludilo za koje se živi (smije se)

* Jeste li zaljubljeni?
- U zadnje vrijeme ljubav mi nije pokucala na vrata, a ja i dalje čekam (smije se). Što više tražite ljubav, ona vam više bježi . Imam osjećaj kao da igram produžetke. Tko zna, možda s vremenom opet napravim neku ludost.

*Što vam trenutačno oduzima najviše vremena?
- Nema nikakvih promjena. Snimanja su naporna te mi upravo ona oduzimaju najviše vremena. Budući da volim svoj posao i lik Fatiha koji glumim u seriji Draguljareva kći, nemam ništa protiv toga.