Zvijezda serije Draguljareva kći Serhat Teoman kojeg gledamo u ulozi Savaša, priznao je da mu ljubav više ne kuca na vrata te da se zadnji put zaljubio kad mu je bilo dvadeset sedam godina.

Serhat Teoman u novoj seriji koju pratimo na Novoj TV Draguljareva kći glumi uspješnog mladog poslovnog čovjeka. Ovaj tridesetogodišnji glumac, podrijetlom iz Izmira, u intervjuu otkriva kako se preselio u Istanbul i počeo baviti glumom.

Što ste prvo osjetili kad ste došli u Istanbul?
Pomislio sam da je to pravo mjesto za mene, iako mi se isprva činio prevelik.

Da od vas tražimo da osmislite jednodnevnu turu po Istanbulu, što bi ona uključivala?
Svakako treba otići na Bejoglu i prošetati avenijom Istiklal. Ovo će možda besmisleno zvučati onima koji žive ovdje, ali Bejoglu je uistinu posebno mjesto. U ponoć svakako treba prijeći preko Bosporskog mosta i popiti čaj u Čengelkoju.

Što najviše mrzite u Istanbulu?
Promet… Druga stvar koju mrzim je činjenica da su dobrosusjedski odnosi mrtvi. U četvrti u kojoj živim može mi se dogoditi nešto loše i možda mi nitko neće pomoći. Nitko ne mari.

Kad biste Istanbul morali usporediti sa ženom, kako biste ga opisali?
Ne mogu zamisliti ovaj grad samo kao žensko ili samo kao muško. Istanbul nema spol.

Koje je mjesto u Istanbulu dobro za izjavljivanje ljubavi?
Mjesto nije važno. Ljubav ću izjaviti gdje god se nalazio.

Što za vas znači biti zaljubljen?
To osjetite u trenutku kada prvi put vidite osobu u koju ćete se zaljubiti. Mislim da se nije moguće naknadno zaljubiti, ili se zaljubiti u nekoga kako ga upoznajete. Za mene je zaljubljenost taj prvi trenutak, kad se zaljubimo ili ne zaljubimo. Naravno, zaljubljenost nakon određenog vremena ustupi mjesto navikama. Ali ja ne želim da mi se to dogodi, želim se sjećati tog prvog trenutka bez obzira koliko vremena prođe.

Kad ste se zadnji put zaljubili?
Ljubav mi baš i ne kuca na vrata. Mislim da sam imao dvadeset sedam godina kad sam se zadnji put zaljubio.

Koji je najučestaliji klišej vezan uz muško-ženske odnose?
Najučestaliji klišej je: Ja gledam samo unutrašnju ljepotu. Ljepota je relativan pojam i svakome se sviđaju drukčije stvari.

Jeste li dosad bili samo s lijepim ženama?
Meni su sve bile prekrasne, ali moja okolina misli da neke baš i nisu bile lijepe. Neki su i komentirali kako sam stalno s lijepim ženama. Nedužnost i jednostavnost vrlo su mi važne.