Ata, kojem nedostaje Uftade, neće dopustiti da se njegova obitelj raspadne. Odlazi do Uftade i moli je da se vrati svojoj kući i obitelji.

31.ep. - 18. kolovoza

Ata, koji sad zna da Rezan i Savaš znaju za veliku tajnu, još se jedanput uvjeri da ima pravo što ne vjeruje Savašu. Sad je siguran da Savaš kuje nekakav plan vezan za Ajšen. Uftade, koja svjedoči razgovoru između Rezan i Ate, uspije čuti samo dio istine koju njih dvoje spomenu. Uftade jako pogodi ta istina kojoj se nimalo nije nadala, treba joj vremena da je prihvati. Sureja je odlučna da ne poklekne pred Rezan. Rezan optužuje Savaša da iskorištava Sureju. Feride, koja smatra da Atif nešto mulja, gubi povjerenje u njega. Feride, koja ionako ima rizičnu trudnoću, opet dobiva trudove. No sad je uz nju Selim. Ata kaže Fatihu da Savaš zna cijelu istinu. Ata, koji nikako ne uspijeva uvjeriti Ajšen u Savaševe namjere, traži od Fatiha pomoć. Fatih preuzima važnu ulogu.

32.ep. - 19. kolovoza

Fatih, koji više nema izlaza, koristi svoj posljednji adut protiv Savaša. Fatih ovaj put Savašu staje na žulj. No Savaš nema namjere biti poražen. Posljednji događaji sad već povećavaju obračun između Fatiha i Savaša. Savaš, koji pametno kuje korake svog velikog plana, tjera Atu da donese jednu veliku odluku. Odluka koju će Ata sad već pod velikim pritiskom donijeti pred Savašem, igrat će vrlo važnu ulogu u sudbini obojice. Kako je Savašev izdajnički potez završio sasvim neočekivano, iznenađenje večeri dolazi od Uftade. Vrijeme je da se obitelj Ataman i obitelj Katiboglu obračunaju! Zbog suradnje Savaša i Neslihan, Sureja se slama. Surejin iznenadni posjet zbuni i Fatiha... Odluka Savaša i Fatiha oko Sureje stvorit će sasvim novi kaos...

33.ep. - 20. kolovoza

Za Atu i Uftade vrijeme teče sasvim drukčije... Uftadina odluka bit će prekretnica za obitelj Katiboglu. Za Atu počinju vrlo teški dani, svaki bolniji od prethodnog... Ata, koji nema namjeru slomiti se, kreće u akciju da zaštiti svoju obitelj. Atif se i dalje muči da se spasi, no stvari se mijenjaju brže nego što je on zamislio. Feride, koju sve više uništavaju događaji oko nje, potporu pruža Selim. Atif, kojeg je Ata stjerao u kut, postaje jako napet. A Selim pak sve više i više upada Atifu u oči! Ajšen, koja sazna za suradnju između Savaša i Neslihan, suprotstavlja se Savašu. Hoće li Savaš, koji se muči da sve objasni Ajšen, moći riješiti tu situaciju? Rezanina i Atina nevina procjena situacije dovest će do opasnih rezultata.

34.ep. - 21. kolovoza

Iako Ajšen ne čuje razgovor Rezan i Ate, muči ju to što ih vidi zajedno. Atif odmah kreće u akciju da tajnu za koju je saznao iz razgovora Rezan i Ate upotrijebi u svoju korist te je koristi kao adut protiv Savaša. Savaš pak nema namjere pokazati se slabim pred Atifom, pametnim planom ušutka Atifa. Fatih spasi Četina od Sedine braće, ali kao heroj nastrada. Zbog toga Fatih počinje sumnjati da je Četin prevaren. Fatih i Sureja njezinim planom kreću u akciju.Ata, kojem nedostaje Uftade, neće dopustiti da se njegova obitelj raspadne. Odlazi do Uftade i moli je da se vrati svojoj kući i obitelji. Uftadina je odluka pak konačna, ni Ajšen ni Feride ne mogu je razuvjeriti.

35.ep. - 22. kolovoza

Ata, kojem nedostaje Uftade, neće dopustiti da se njegova obitelj raspadne. Odlazi do Uftade i moli je da se vrati svojoj kući i obitelji. Uftadina je odluka pak konačna, ni Ajšen ni Feride ne mogu je razuvjeriti. Kako Savaš ne želi da mu plan osvete bude oštećen, odluči ga malo ubrzati. Počinje shvaćati da se bori s kontradikcijom.Koliko god se Ata Katiboglu trudi održati svoju obitelj na okupu i zaštititi je, svoju djecu ne može zaštititi od opasnosti. Posebna noć provedena s Ajšen Savaša opet baca između dvije vatre, njegovih pravih osjećaja i želje za osvetom. Zbog činjenice da je Četin izboden, Uftade se vraća kući, no sa sobom donosi velike obračune.