Pogledajte zadnju epizodu serije ''Draguljareva kći'' večeras na Novoj TV!

Turska uspješnica ''Draguljareva kći'' od samog početka osvojila je brojne gledatelje, a ovog petka očekuje nas i veliko finale serije.

Prema podacima AGB Nielsena za 2014. turska hit serija ''Draguljareva kći'' ušla je u top 6 najgledanijih serija te ju je u prosjeku gledalo više od 484 tisuća gledatelja. U 2015. godini kada se nakon kraće pauze serija vratila na male ekrane, privukla je još veći broj gledatelja te ju je u prosjeku pratilo više od 553 tisuća gledatelja, a serija je ostvarila 28 posto udjela u gledanosti.

Nikako ne propustite pogledati napetu završnicu koja započinje izvlačenjem Savaševa auta iz mora te dramatičnih trenutaka u iščekivanju istine. Nesretna Feride zbog Atifove ucjene prisiljena je ostati u braku s njime. Zanimljivo će biti i vidjeti situaciju kada netom prije raspisivanja javnog natječaja, Ata iznenada dobije ponudu za sklapanje novog partnerskog odnosa, a Savaš se odluči prijaviti na isti taj natječaj.

Hoće li Ajšen napokon saznati istinu o svom pravom ocu, kako završava ljubavna priča između Ajšen i Savaša, kako će izgledati konačni Surejin obračun sa svima, te što će sve događati u obitelji Katiboğlu, saznat ćemo u uzbudljivoj završnici serije. Maske će konačno pasti, a skrivene istine bit će otkrivane jedna za drugom.

Tko je konačni pobjednik, a tko gubitnik spletki, tajni i ucjena intrigantne serije Draguljareva kći saznat ćemo ovog petka na Novoj TV!