Popularna serija ''Draguljareva kći'' koju je svakodnevno u prosjeku pratilo gotovo 500 tisuća gledatelja* u svojoj zadnjoj epizodi donosi uzbudljiv rasplet napete priče o djevojci Ajšen, modernoj ''Pepeljugi'' koju je hrvatska publika zavoljela na prvi pogled.

Istina će napokon ugledati svjetlo dana, te će biti zanimljivo vidjeti kako će reagirati neki od glavnih protagonista ove telenovele nakon što saznaju da je Ajšen ustvari Atina kći.

Trudna Sureja će biti u vlastitim borbama, a nakon što će u posljednji tren odustati od očajničkog čina, te se vraća kući u vrlo teškom psihičkom stanju. Njena majka, Rezan, s kojom nikada nije našla zajednički jezik, ni ovaj put neće stati na njenu stranu, te će joj reći kako je bila neoprezna i neodgovorna te kako se sada sama mora nositi s posljedicama.

Feride će ocu napokon reći bolnu istinu o pobačaju, što će Atu potpuno slomiti. Ajšen će posumnjati da joj Ata nešto skriva, nakon što će slučajno vidjeti i prisluškivati sastanak Atifa i Ate. Savaš, koji uporno želi Ajšen okrenuti protiv Ate, priprema novu spletku kako bi ostvario taj cilj. Savaš odlazi do Atifa te mu prijeti da ima 24 sata kako bi mu dostavio DNK analizu koja dokazuje da je Ajšen Atina kći.

Hoće li se Savaš dočepati DNK analize s kojom će kontrolirati razvoj daljnjih događaja, hoće li Uftade i Ajšen napokon doznati cijelu istinu, kako će Fatih ususret odlasku reagirati kada mu Sureja kaže da je trudna, te kako završava konačno sučeljavanje između Ajšen, draguljareve kćeri, s Atom, svojim pravim ocem, saznat ćemo u uzbudljivom nastavku serije u ovu subotu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju