U epizodnim ulogama ovaj tjedan u seriji 'Kud puklo da puklo' pojavit će se kazališni glumci Domagoj Janković i Sven Jakir.

Nakon što smo se prošli tjedan ludo zabavljali uz bend Tepavac i neponovljivog Svetu koji je postao apsolutni hit na društvenim mrežama, ovaj nas tjedan očekuju nova uzbuđenja, novi zapleti, ali i poneki raspleti.

Početkom tjedna imat ćemo priliku vidjeti kazališne glumce Domagoja Jankovića i Svena Jakira u ulogama Luke i Borne, dvojice Tomislavovih ekscentričnih prijatelja.„Na setu 'Kud puklo da puklo' je bilo je zaista super. Cijelo vrijeme je bila opuštena atmosfera i zabava nije prestajala!“ osvrnuo se Domagoj na snimanje koji zajedno sa Svenom glumi  Tomislavovog prijatelja, skipera i ovisnika o adrenalinu.

U povratku s nekog jedrenja staju u Oštrovcu, da vide starog prijatelja. Borna i Luka nisu loši, ali su površni i nisu zainteresirani previše za ljude izvan njihovog kruga, uglavnom se zabavljaju na njihov račun. Iznenadit će se kad saznaju da Tomislav očekuje dijete i namjerava stupiti u brak.Nakon što ih je sve zavarala, Dorisina tajna isplivat će na površinu, a u njezinom otkrivanju sudjelovat će Josip i Damir. Osim bijesne Katarine i Milice, povrijeđen će biti Marko koji se počeo zbližavati s Doris.

Don Ante opet će nastradati od strane Oštovčana. Zbog Zdenkinog novog posla kod don Ante, u Mili bukti bijes, a nakon što vidi kako don Ante promatra Zdenku, njegov bijes će eskalirati, a don Ante će zaraditi šaku u glavu.U Oštrovcu će pasti i kladionica. Domišljati Josip pokušat će iskoristiti Zokijevo natjecanje iz vjeronauka, a tko će od toga profitirati, a tko neće dobro proći, ne propustite pogledati.
Taman što se riješila lažne sestre koja joj je pokušala preoteti dio njezinog nasljedstva, Katarina će doći u nove neprilike. Zbog napada, don Ante će ju htjeti kazniti pa će narediti Mrkiju i Vjeki da je odvuku na 24 sata iz Oštrovca kako bi izgubila pravo na nasljedstvo.

Hoće li Katarina i ovoga puta uspjeti obraniti svoje nasljedstvo, ne propustite pogledati u novim nastavcima serije 'Kud puklo da puklo' od ponedjeljka do petka od 21 sat na Novoj TV!