Zanima Vas više od samog sadržaja emisija na DomaTV? Želite zanimljivosti vezane uz filmove i serije, biografije glumaca, zabavne video klipove, priče o filmskim lokacijama i foto galerije?

Tko su zapravo „Prijatelji“? Kako je tekla televizijska karijera Glenn Close, Jeniffer Aniston, a kako ona Richarda Chamberlaina? Tko je bio Henrik VIII? Kada članovi grupe Rebelde imaju koncerte u našoj regiji? Na koji način medicinske intervencije spašavaju ljude od kojih bi drugi već digli ruke? Tko su zapravo 'Slatke male lažljivice'? Kakav je Miami kao grad za život?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja predstavljamo Vam u našoj novoj rubrici 'Doma +', samo na www.domatv.hr. Sve ono što vas je zanimalo o omiljenim serijama, glumcima, filmovima i mnogočemu drugome sad znate gdje možete saznati. Ne nudimo vam samo uobičajeni sadržaj filma ili serije ili golu, činjeničnu biografiju glumca. Ne, uz nas ćete saznati mnoge zanimljivosti iz filmskog svijeta, mnoge nepoznate činjenice, a svaka biografija će vam ponuditi nekakvu pikanteriju.

>>> Upoznajte 'Prijatelje'!

>>> Zbog Kivança su turske sapunice slatke kao rahat-lokum!

>>> Saznajte gdje počinju laži i upoznajte jednu od 'lažljivica'!

Stoga, zaboravite mučenje na internetu, prevođenje s engleskog jezika te upotrebu online rječnika za prevođenje s turskog na hrvatski i iskoristite mogućnosti koje smo pripremili za vas. U bazi koju zasad imamo, a koja će vremenom samo rasti trenutno se pozabavite hit serijama 'Slatke male lažljivice', 'Prijatelji', Hitna Miami, 'Rebelde', 'Strasti Orijenta' i ostalima. A od holivudskih imena saznajte više o Jerryju Bruckheimeru, Richardu Chamberlainu, Jodie Foster, Sarah Michelle Gellar i ostalim planetarno poznatim osobama. Dovoljno dobra preporuka za početak? Uvjereni smo da je!