Lorena objavljuje selu sadržaj pisma – dobit će novce ako je Andrija vjenča do njenog tridesetog rođendana, ako ostane u braku deset godina te ako živi s mužem pod istim krovom.

137. ep. - 15. lipnja

Marko (Karlo Ferenčak) ima seksi snove o Loreni (Katarina Radivojević). Ruža (Biserka Ipša) naređuje Saški (Mirta Zečević) da nestane iz kuće. Filip (Stjepan Perić) se ulizuje Loreni koju opsjedaju prosci. Lorena ohrabruje prosce kako bi Tomu (Amar Bukvić) učinila ljubomornim. Usprkos Zrinkinom protivljenju, Korana (Petra Cicvarić) zavodi Krunu (Ivica Pucar). Đuka (Velimir Čokljat) dolazi prositi Lorenu, ali se uplaši pobjegne. Zlatin i Đukin sastanak propadne zbog Laleove zbunjenosti. Saška nema gdje stanovati, a ni Filip joj ne želi pomoći. Korana i Zrinka se počupaju oko Krune. Tomo laže Miri da mu nije stalo do Lorene. Đuka i Zlata traže od Filipa da ih razvede. Saška nudi Filipu svoje usluge u zamjenu za pomoć oko Eme.

>>>> Najbolje godine, 22. - 26. lipnja

138. ep. - 16. lipnja

Lorenu (Katarina Radivojević) budi Filip (Stjepan Perić) s doručkom i planom – on će napraviti raspored prosaca. Đuro (Željko Pervan) i ostali vimečanski prosci su cijeli dan u Dragošju i svima idu na živce. Đuka i Zlata objavljuju razvod kćerima, no plan im propada. Filip se trudi eliminirati prosce. Đuka (Velimir Čoljat) je sretan što neće doći do razvoda, ali ne i Zlata (Jasan Odorčić). Korana (Petra Cicvarić) nastavlja otvoreno zavoditi Krunu. Ljubomorna Zrinka saznaje da Kruno ipak nije spavao sa Zvjezdanom. Tomo (Amar Bukvić) i Lorena se i dalje svađaju. Zlata i Lale (Ljubomir Kerekeš) se susreću tajno u školi. Netko odjeven u neobičnu odjeću svjedoči njihovoj strasti.

>>>> Nad lipom 35, 15. - 19. lipnja

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju