Svanulo je jutro na dan finala. Jasmina se sprema za nastup, uvjerena je da će pobijediti i da je samo sati dijele od osvajanja novčane nagrade.

Svanulo je jutro na dan finala. Jasmina se sprema za nastup, uvjerena je da će pobijediti i da je samo sati dijele od osvajanja novčane nagrade. Već sutra bi mogli zakazati termin za Jagodinu operaciju, i to joj daje dodatnu snagu i motivaciju da zablista na pozornici. Lanino uzbuđenje zbog nastupa pred Alešem naglo splasne kad ga upozna, jer on je daleko od vrhunskog profesionalca kakvim ga je smatrala. Gavran je u nezavidnoj financijskoj situaciji, nema dovoljno novca za glavnu nagradu i honorare koje je obećao žiriju. Valerija to odluči iskoristiti i daje mu primamljivu ponudu. Odreći će se svog honorara ako joj omogući da nastupi prije Jasmine, jer joj želi ukrasti ´Čaroliju´.

Finale je počelo, a nestrpljiva Ela ne može dočekati da ode jer želi biti uz Lanu. Uz Valeriju i Kiku, gosti večeri su Natali Dizdar i Halid Bešlić. On je bio Amarovo iznenađenje za Jasminin nastup, a njihova izvedba ´Čarolije´ samo je potvrdila njezin status favorita. Kristijan želi Jasmini objasniti zašto nastupa s bendom, ne želi da nešto krivo pomisli. Ne može je dobiti na mobitel, i događa se ono čega se najviše bojao. Jasmina je zatečena kada ga vidi na pozornici, osjeća se izdano. Kristijanov nastup jednako je iznenadio i Gavrana, koji misli kako je napokon dobio priliku da se zbliži sa sinom.