Popularnoj seriji Kud puklo da puklo bogatom glumačkom castu pridružio se i glumac Dino Rogić i to u ulozi mladog poduzetnika koji traži mjesto za otvaranje trgovačkog centra u Lici.

Popularnoj seriji Kud puklo da puklo bogatom glumačkom castu pridružio se i glumac Dino Rogić i to u ulozi mladog poduzetnika koji traži mjesto za otvaranje trgovačkog centra u Lici.

Moj lik je definitivno bio drugačiji od ostalih likova koje sam do sad igrao, s drugog govornog područja, iz drugog miljea s drugačijim zadacima. Sve to uvijek predstavlja jedan mali izazov, koji počne sa tremom i nesigurnošću , a završi sa potpunim užitkom igranja.“ kazao je Dino.Popularni junaci serije i kraljevi zabave Mile i Stipe tu priliku sigurno neće htjeti propustiti. U trgovačkom centru vide novu priliku za Oštrovac te pod svaku cijenu nastoje zadržati Ivicu da ne pobjegne iz sela, a na kakve ideje će sve doći, ne propustite saznati u novim nastavcima.
Moram priznati da je proces snimanja bio kratak , ali jako ugodan I zanimljiv. Samo snimanje je nosilo jednu posebnu vibru, jako opuštenu, pa čak bih rekao I duhovitu, da li je razlog sam žanr serije ili je jednostavno u pitanju odabir čitave ekipe, nisam siguran, ali mi se čini da se spojilo jedno i drugo.“ ispričao je Dino svoje dojmove sa snimanja.

Od cijele glumačke postave, najviše scena Dino je odigrao s Miodragom Krivokapićem i Milanom Štrljićem za koje kaže: „Oni su me oduševili svojom požrtvovnošću, spremnošću i najviše zaigranošću. Kroz te elemente na površinu izlazi njihova ljubav prema poslu koja se nakon toliko godina rada još uvijek osjeti i još uvijek je intenzivna. Nešto što bi za svakog mladog glumca trebao biti motiv i primjer.“

Zanimljiv susret bit će između njega i Kate, dvoje starih prijatelja iz djetinjstva. No, u borbi za svoje ciljeve neki Oštrovčani pokušat će iskoristiti njihovo prijateljstvo. Tko će biti glavni akter svih akcija, tko će se boriti na kojoj strani i oko čega će se lomiti koplja ne propustite doznati u novim nastavcima omiljene serije 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV!