Fatma počinje misliti da je pretjerala te zove Azera da mu se ispriča. No njemu isprika nije dovoljna te se odlučuje osvetiti za prijevaru koja ga je snašla.

24.ep, 3. veljače

Fatmu je Azerova poremećena ljubav prestravila te počinje smišljati kako da se riješi te veze. Sultan i dalje pliva u opasnim vodama misleći da će se, ostane li trudna, moći natjecati s Dilom. Kako vrijeme prolazi, Dila sve više ulazi u ulogu gazdarice obitelji Barazoglu. No ubrzo će se suočiti s velikom opasnosti. Naime, u Dilin je ured banuo naoružani čovjek zbog čega su svi u velikom šoku. I Riza i g. Sejit žele pronaći i kazniti počinitelje. Dila nagovara g. Sejita da se stvar riješi pravnim putem. Ali Riza taj incident ne pušta. Ulazi u trag unajmljenome ubojici koji je želio ubiti Dilu. No Azer je u potrazi za istim čovjekom ne bi li ga spriječio da progovori. Dilu i Rizu je taj napad zbližio….

25.ep, 4. veljače

Napetost između Melike i Gurbet sve više raste. Gurbet se zbog Melikinih ponižavanja našla u teškoj situaciji te kreće u potragu za izlazom. Azer poduzima iznenađujući potez ne bi li ostvario svoj san o vjenčanju s Fatmom. Ona je ionako preplašena zbog Azerove bolesne ljubavi da zbog ovoga počne još više paničariti. Sultan je jako ljubomorna na veliku pažnju koju Dila uživa te uz Hajrijino huškanje počinje smišljati kako da je se riješi. Potpuno izvan kontrole, Sultan kreće i upušta se u vrlo opasnu igru koja će biti pogubna za Dilu….

26.ep, 5. veljače

Dila je Zbog Sultanine prljave igre pala niza stube te se u bolnici bori za život.
Riza je jako zabrinut za nju i ne odvaja se od bolnice. Međutim, njegovi dugi boravci u bolnici doveli su do mnogobrojnih pitanja. Sultan misli da će zbog nesreće koja je snašla Dilu ona izaći kao pobjednica, ali računica će joj se pokvariti te će se suočiti s neočekivanim prijetnjama.

Zbog Azerove pretjerane pažnje i nagovaranja, Fatma smišlja kako da okonča vezu, ali ni sama nije svjesna u kakvu se opasnost uvalila. Melike i dalje omalovažava Gurbet prijeteći joj velikom tajnom, no bijes se u njoj toliko nagomilao da samo što nije pukla.
Dila je izašla iz životne opasnosti te odlazi iz bolnice kući. Iako se fizički oporavila, muči je mnogo veći problem.

27.ep, 6. veljače 

Dugo tajenje boli za izgubljenim djetetom dovelo je Dilu do emocionalnog kraha. Nakon brojnih intenzivnih emocija koje je proživjela, Dila donosi odluku koja će joj promijeniti život, napušta Sarigol i netragom nestaje. Riza i g. Sejit trude se svim silama pronaći je. Riza je spreman pokušati sve, samo da ne izgubi svoju ljubav. 

Dila je ustrajna u odluci da otiđe i to nekamo vrlo daleko, no Riza je ne pušta na miru sve do posljednjeg trenutka. Trik koji su pripremile Fatma i njezini prijatelji povrijedio je Azerov ponos i doveo ga u grozno stanje. Fatma počinje misliti da je pretjerala te zove Azera da mu se ispriča. 

28.ep, 7. veljače

 

Gurbet koju Melike neprestano ugnjetava odlučila je tu situaciju privesti kraju te se sprema na veliku prijevaru. Melike pak mora obaviti mnogo važniji i opasniji posao koji će dovesti u sukob Barazogluove i Selamogluove. Zabrinuti Riza pod svaku cijenu želi pronaći Dilu.