Rıza je odlučio da će mu počinitelj platiti za to te nastoji utvrditi tko je petljao po Dilinu autu. Tko želi da Dila umre?

2.sez., 36.ep., 9. lipnja

Dila se jako zabrine nakon što je Riza otišao na Suatovo imanje, međutim tamo je sve prošlo mirno. Azer surađuje sa Suatovim bratom Fuatom. Arzu je shvatila da je nepoželjna te s Kadirom prijeti Azeru i traži novac, međutim Azer je Arzu pripremio iznenađenje. Hoće li se Azer tim iznenađenjem uspjeti riješiti Arzu? Fatma je otišla u bolnicu kako bi utvrdili tko je otac njezina djeteta. S sobom je morala ponijeti uzorak Azerove krvi. Azer misli da dijete nije njegovo. Riza se nalazi s Azerom te mu dostavlja rezultate testiranja. Što će Azer učiniti kada vidi rezultate testa očinstva?

2.sez., 37.ep., 10. lipnja

Azer i dalje ne može prihvatiti činjenicu da je on otac Fatminog djeteta te odlazi prvo do Rize, kako bi ga pitao da li je ovo sve samo spletka, a zatim i u bolnicu do doktora.
Sultan ponovno želi zagorčati život Azeru. Žrtva ucjene je doktor Hakan kojem Sultan prijeti da će reći Jasemin za njegovu zaručnicu, a zaručnici za Jasemin ukoliko ne promijeni rezultate testiranja očinstva. Što će Hakan učiniti?

2.sez., 38.ep., 11. lipnja

Riza je za Dilu pripremio veliko iznenađenje i misli da će sada sve biti i bolje nego prije. Njih dvoje žele krenuti ispočetka. Riza odlazi do Melike te joj kaže kako je zaprosio Dilu i da će se vjenčati čim prije. Kako će Rizina majka, gđa Melike, reagirati na to?

Rizu je obuzela panika, boji se da će se Dili dogoditi nešto loše. Nastoji smiriti Dilu, ali ona ne zna što da učini. Kočnice na njezinu autu ne rade.

Dila je doživjela nesreću, njezino je stanje kritično. Riza je dotrčao na mjesto nesreće i pokušao je smiriti, ali Dila je i dalje u šoku. Odmah je odvoze u bolnicu, gdje biva podvrgnuta operaciji.

2.sez., 39.ep., 13. lipnja

Dila je doživjela nesreću, njezino je stanje kritično. Riza je dotrčao na mjesto nesreće i pokušao je smiriti, ali Dila je i dalje u šoku. Odmah je odvoze u bolnicu, gdje biva podvrgnuta operaciji. Sada se sama mora izboriti za svoj život. Nakon što je Azer izvršio svoj dio plana odlazi se sastati s Melike te joj govori kako je sada red na njoj da ponovo zbliži njega I Fatmu.

Kako će Fatma reagirati nakon što ju posjete Melike i Azer. Rıza je odlučio da će počinitelj platiti za svoje nedjelo te nastoji utvrditi tko je petljao po Dilinu autu. Tko želi da Dila umre? Rıza ispituje sve oko sebe. Džanip zna odgovor na to pitanje, ali mu Hajrije zabrani da to kaže Rizi jer se boji da bi ga Azer mogao ubiti.

Propuštene epizode svoje omiljene serije Dila pogledaj na OYO.hr