Veo tajne kojim je obavijena smrt Diline mame svakim se danom malo odmiče. Serdarov šok u zatvoru i želja za osvetom Rizi će samo zadati probleme.

65.ep. - ponedjeljak 7. travnja

Saznavši da je Melis njegova kći, Riza se priprema na novo stanje stvari. Dok svi čekaju Dilinu reakciju, Azerova jedina briga je Fatmina prošnja. Dok se Riza i Melike protive tomu, Fatmino ih rješenje baca na koljena. Hajdara smeta Melikino ponašanje zadnjih dana. Njihova svađa za Hajdara je kap koja je prelila čašu.

66.ep. - utorak 8. travnja

Dobivši Rizin i Melikin neiskren blagoslov, Azer i Fatma započinju s pripremama za vjenčanje.

2.sez., 1.ep. - srijeda 9. travnja

Arzin CD ucjene stiže u Diline ruke. Riza pak ne zna ništa o tome. Taj CD zahladi odnose između Dile i Rize. Rizina kći Melis ne želi se naviknuti na svoj novi život u Adani zbog čega Riza proživljava teške dane. Hoće li oteta Arzu biti ubijena? Azer i Sultan ne prestaju sa svađama. Riza i Fatma posjećuju Melike, koja se oporavlja u bolnici. Dilin i Džananin prijatelj iz Istanbula, Suat, stiže u Adanu. Rizi to neće biti nimalo drago.

2.sez., 2.ep. - petak 11. travnja

Dilu čekaju teški dani. Što će sve uzrokovati nevina laž Džanan i Rize? Veo tajne kojim je obavijena smrt Diline mame svakim se danom malo odmiče. Serdarov šok u zatvoru i želja za osvetom Rizi će samo zadati probleme. Riza i Dila u šoku su zbog svega što im je Serdar rekao u zatvoru. Dila je opet zaprepaštena, a Rizin posao postaje sve teži.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju