Riza se nalazi s Melike te joj pročita pismo koje je Fatma napisala i u kojem razotkriva kako su se Azer i Melike udružili s ciljem da ubiju Dilu. Melike će učiniti sve kako bi se iskupila.

2.sez., 49.ep., 30. lipanj

Hakan je pozvao svoju majku kako bi upoznala njegovu buduću ženu, ali ona nimalo nije oduševljena s time. Suat istražuje nepravilnosti kod ubojstva njegova brata Fuata i sumnja u priču Dile i Azera. Dila sumnja da je Azer bio povezan s Fuatom te mu prijeti kako će ga ubiti ako sazna da je to istina, no na kraju se situacija ipak smiruje.

Azer i Dila našli su se na mjestu na koje ih je uputila Fatma.
Azer čeka da mu Fatma kaže što želi. U trenutku kad mu kaže da će se udati za Dogana, Azer doživi živčani slom. Dila ga pokušava smiriti, ali Azer nema mira i kaže Fatmi da od toga braka neće biti ništa. Dila je u šoku, misli da Fatmina odluka nije promišljena.

 2.sez., 50.ep., 1. srpanj

Suat istražuje ubojstvo svoga brata. Misli da je Azer surađivao s Fuatom i daje se u potragu za dokazima. Hoće li Džanan moći spriječiti Suata da ih nađe? Hoće li Džanan prikriti dokaze kako bi pomogla svojoj prijateljici Dili?
Dr. Hakan doveo je svoju obitelj na farmu kako bi isprosili Jasemininu ruku.

2.sez., 51.ep., 2. srpanj

Riza se nalazi s Melike te joj pročita pismo koje je Fatma napisala i u kojem razotkriva kako su se Azer i Melike udružili s ciljem da ubiju Dilu. Melike će učiniti sve kako bi se iskupila. Riza joj kaže kako se mora ispričati Dili i reći joj kako želi da se uda za Rizu i s njim bude sretna. Hoće li Melike pristati na to? Dila se nalazi sa Suatom te mu kaže koje su bile zadnje Fuatove riječi. Suat će ostati šokiran. Riza dolazi do Azera te mu kaže kako zna da on stoji iza prerezanih kočnica na Dilinom autu. Azer mu kaže za ucjenu Melike kako bi se opravdao, no Riza ne popušta. Kako će se ova situacija razriješiti?

2.sez., 52.ep., 3. srpanj

Suat i Dogan nalaze se u tajnosti, ali slijedi ih Azerov čovjek. Azer ne želi da se Fatmi dogodi što loše pa daje sve od sebe kako bi razotkrio Doganove prljave poslove. Suat i Dogan i ne slute da ih netko fotografira ni da će Azer te fotografije pokazati tužiteljici Džanan.

Riza ipak ne želi ubiti Azera, ali mu kaže kako želi da mu vrati preostale dionice te se kloni Fatme ili će ga poslati u zatvor. Azer ipak može igrati na najjaču kartu i reći policiji o lažnom iskazu Dile. Riza ne želi vjerovati u to pa zove Dilu da se sastanu kako bi ju pitao je li to istina. Džanan je preko prijatelja dogovorila prikrivanje dokaza. Azer je otkrio da ga je Džanip izdao te ga odovdi u šumu. Hoće li se Džanip izvući na to što očekuje dijete?

Melike dolazi na imanje kod Dile te traži oprost za svu nepravdu i bol koju joj je nanjela.
Hoće li Dila prihvatiti ispriku?

2.sez., 53.ep., 4. srpanj

Džanan je sve što zna rekla Rizi i Dili. Riza više ne zna komu vjerovati. Ne može dopustiti da Dogan prođe nekažnjeno za to što je učinio. Azer se odlučio razračunati sa svima. Prvo će razotkriti sva Sultanina nedjela. Sultan je suočena s optužbama za ubojstvo Diline majke. Kako će se ovaj put izvući?

Propuštene epizode svoje omiljene serije Dila pogledaj na OYO.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju