Azer misli da dijete koje čeka Fatma nije njegovo. Optužit će Fatmu za nevjeru. Fatma ne razumije nagli obrat u Azerovu ponašanju. Azer se svima želi osvetiti.

2.sez., 10.ep., 28. travanj

Što Rizu očekuje na imanju? Fatma više ne može podnijeti da se Hajdar i njezina majka zbližavaju te odluči sve reći Rizi. Riza ne može vjerovati Fatminim riječima te dobije živčani slom. Riza pobjesni na Hajdara koji je u zahlađenim odnosima s gđom Melike. Bez imalo razmišljanja Riza pronalazi Hajdara te mu opasno prijeti, a Melike i Azer ga pokušavaju smiriti kako ne bi došlo do tragedije.

Azer ne ostavlja Sultan na miru. Trudi se dokazati da je Sultan ubojica. Svi dokazi upućuju na to da je Sultan kriva, ali ona se pokušava svim načinima izvući iz te situacije. Kako će se Sultan ovaj put snaći?

2.sez., 11.ep., 29. travanj

Suat ne odustaje od svijih zamisli te i dalje prati Rizu. Čini sve da baci Rizu u zatvor. Dila ne može spriječiti sve te događaje. Hoće li Suat uspjeti baciti Rizu u zatvor?

Pod nalogom Suata policija uhićuje Rizu te ga odvodi u pritvor. Melike koja je bijesna zbog nastale situacije zove Dilu te ju optužuje da je zbog nje Riza uhićen. Riza također misli da je Dila kriva što je on pritvoru. No Dila ne zna što se događa, ali joj neće dugo trebati da shvati. Azer odlazi kod Rize u zatvor te se naslađuje nastalom situacijom i provocira ga. Na imanju Barazoglu vlada jurnjava. Sultan zbog trudova vode u bolnicu gdje nakon kraćeg vremena rađa sina. Kako će reagirati Azer na ovakvu situaciju?

2.sez., 12.ep., 30. travanj

Arzu u sklopu plana osmišljenog s Kadirom odlazi na imanje vidjeti svoju kćer. Hoće li se Arzu na koju Melike reagira vrlo oštro, smjestiti na imanje pod izlikom da bude sa svojom kćeri? Melike koja prema Dili osjeća ništa osim mržnje kreće do njenog imanja kako bi se obračunala s njom. Azer u zadnji čas spašava Dilu, ali će žrtva biti netko sasvim drugi.

Fatma ima veselu vijest za Azera. Kad Azer čuje da je Fatma trudna, zbuni se i šokira. Kako će se Azer nositi s ovom situacijom? Riza želi Dilu za odvjetnicu. Dila je pak na pragu donošenja vrlo teške odluke. Braniti Rizu u tužbi za smrt svoga muža bit će jako teško za Dilu. Ne zna što da radi. Što će Dila učiniti?

2.sez., 13.ep., 2. svibnja

Azer je u šoku zbog vijesti koju mu je priopćila Fatma. Azer misli da dijete koje čeka Fatma nije njegovo. Optužit će Fatmu za nevjeru. Fatma ne razumije nagli obrat u Azerovu ponašanju. Azer se svima želi osvetiti.
 

Propuštene epizode svoje omiljene serije Dila pogledaj na OYO.