Azerovim uhićenjem Riza prestaje bježati te se preda policiji. Selčukova se igra nastavlja. Tužilac Ahmet obojicu stavlja u istu ćeliju.

57.ep., 24. ožujak

Azer je svjestan da otmicom Fatme čini pogrešku, no teško obuzdava svoje osjećaje i misli te se tako suočava s Rizom. Nakon što Eren otkrije Sultaninu tajnu, Sultan i Rašit počine strašan zločin. Selčuk pobjesni zbog otmice Fatme jer mu se tako poremete planovi. Serdar je pak bespomoćan i ne zna što da radi. Riza želi reći Dili za ljubav koju osjeća za nju i Dila mu želi to uzvratiti, no zbog nesigurnosti koje ima u vezi s njim, ne može.

58.ep., 25. ožujak

Riza sa svojim prijateljima još uvijek ne uspijeva pronaći Fatmu, ali se nakon nekog vremena odlučio za novu metodu pretrage. Dila je u velikom šoku zbog smrti majke. Riza za vrijeme potrage dobije poziv od tužiteljice Džanan koja ga obavijesti o smrti Diline majke te se on odmah upućuje prema Dili kako bi joj pružio utjehu i potporu. Fatma nagovara Azera da ga pusti na slobodu, ali bezuspješno. Riza i prijatelji ulaze u trag Fatmi i Azeru, a ubrzo slijedi i veliki obračun..

59.ep., 26. ožujak

Nakon što je upucao Azera, Riza se nimalo ne kaje. Pokušava smiriti Fatmu i gđu. Melike te im govori da se nemaju zašto brinuti.Dila dolazi u bolnicu u koju je zaprimljen Azer. Doktor joj govori da ide na hitnu operaciju, ali joj poručuje da se ne nada previše, jer je Azer u jako teškom stanju. O cijeloj tragediji Dila obaviještava i Džanan. Riza odlazi od kuće, na veliku tugu majke koja ga preklinje da ne odlazi. Vozeći se Riza pada u nesvijest jer je ranjen. Dila se uporno drži stava kako ništa nije vidjela i ne želi dovesti u opasnost Rizu.

60.ep., 27. ožujak

Bježeći od policije Riza i Dila skriju se u vikendicu u planinama. Azerovim uhićenjem Riza prestaje bježati te se preda policiji. Selčukova se igra nastavlja. Tužilac Ahmet obojicu stavlja u istu ćeliju. Ako Dila ne pronađe rješenje, Riza neće izaći iz zatvora.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju