Melike ne može doći k sebi kada od odvjetnika sazna da će Riza udio od 15% dionica tvrtke darivati Suatovom bratu Fuatu. Odmah odlazi do Rize, a on joj govori zašto je to učinio. Melike će nakon toga reagirati još gore i zaprijetiti Rizi ukoliko pomisli na vjenčanje s Dilom.

2.sez., 30.ep. - 2. lipnja

Riza je ljut, saznao je istinu. Misli da ga je Dila prevarila. Saznao je i da je Dila prenoćila u hotelu sa Suatom i to ga je izludilo. Dila razmišlja kako da mu to objasni. Dilin i Rizin odnos opet je zahladio. Dila mu nikako ne uspijeva objasniti svoju poziciju. Riza bez najave upada u Suatov ured u nakani da ga ubije. Suat je drzak kao i uvijek te uspijeva još više razljutiti Rizu.

2.sez., 31.ep. - 3. lipnja

Spreman je rastati se od Dile, ali pod jednim uvjetom. Njegov prijedlog šokirao je Rizu. Hoće li Rıza prihvatiti Suatov uvjet? Azer i Fatma se rastaju. Fatma je izgubila i zadnju nadu u njihovu vezu. Hoće li se Azer pokajati?

Gđa Melike otišla je s farme i odlučila živjeti sama. Kako će se Riza i Fatma ponijeti prema svojoj majci?

2.sez., 32.ep. - 4. lipnja 

Na brakorazvodnu parnicu dolaze Azer i Dila te Fatma u pratnji Rize. Azer i Fatma se rastaju. Fatma je izgubila i zadnju nadu u njihovu vezu. Hoće li se Azer pokajati? Gđa Melike otišla je s farme i odlučila živjeti sama. Kako će se Riza i Fatma ponijeti prema svojoj majci? Melike je pala u depresiju te je jako tužna što joj se nitko nije javio.

Riza je prisiljen prihvatiti Suatovu ponudu. Suat bratu Fuatu, kojeg je nedavno pozvao kod sebe, namjerava prepisati dionice koje će uzeti Rizi. Svoju budućnost želi osigurati dionicama koje će mu on i Dila dati. Što će se dogoditi kad Riza sazna da je Suat tražio dionice i od Dile? 

2.sez., 33.ep. - 5. lipnja

Arzu je dobro raspoložena. Riza je vidio Dilu, ali nikako je ne uspijeva uvjeriti da je Arzu samo privremeno u njegovoj kući. Rizinoj kćeri Melis dosadila je ta situacija pa je Dili, misleći da ona stoji na između njezina oca i majke, svašta rekla. Riza je u teškoj situaciji. Skupo će platiti to što je iznova vjerovao Arzu.

2.sez., 34.ep. - 6. lipnja

Melike ne može doći k sebi kada od odvjetnika sazna da će Riza udio od 15% dionica tvrtke darivati Suatovom bratu Fuatu. Odmah odlazi do Rize, a on joj govori zašto je to učinio. Melike će nakon toga reagirati još gore i zaprijetiti Rizi ukoliko pomisli na vjenčanje s Dilom. Riza je u teškoj situaciji. Skupo će platiti to što je iznova vjerovao Arzu. Azera će Fuat uvaliti u ozbiljne probleme nakon što ubije Kadira i njegove suradnike Azerovim pištoljem.