Dila želi razgovarati s Rizom da stane na kraj svemu što im se dogodilo. Je li Sultan u nevolji? Sultan se ovaj put ne može riješiti Azera.

2.sez., 3.ep., 14. travanj

Melike odlazi k Dili na imanje da bi joj se ispričala, no ondje ju očekuje iznenađenje. Dila je ostavila Rizu i odlučila je napustiti imanje. Azer koji na imanju provodi vrijeme s Fatmom, uručit će gđi. Melike neobičan poklon, koji se njoj neće svidjeti. Riza je u bezuspješnoj potrazi za Arzu. Azer i zaposleni na imanju, u napetim su odnosima. Zbog toga su i Azer i Fatma u sve lošijim odnosima.

2.sez., 4.ep., 15. travanj

Azer i zaposleni na imanju u napetim su odnosima. Zbog toga su i Azer i Fatma u napetim odnosima. Fatma ne želi da Azer postane onaj stari Azer. Zaposleni seljani ne žele da Dila ode. Hoće li Dila odustati od odlaska?  Arzu pokuša pobjeći otmičarima. Hoće li joj to poći za rukom. Dila ne želi pogaziti obećanje koje je dala obitelji Barazoglu. Nema joj druge nego ispuniti svoju sudbinu te se odluči vratiti na imanje.

2.sez., 5.ep., 16. travanj

Azera očekuju napeti dani. Dila i Azer se posvađaju, Dila misli da je Azer ubio njezinu majku. Azer ne odustaje, sazna da je Sultan kriva za to te je odluči pritisnuti. Sultan više ništa ne može učiniti o tom pitanju. Kako će se Sultan izvući iz toga? Riza je bijesan i zove Serdara u zatvor te mu poručuje da ostavi njegovu sestru Fatmu na miru. Dila želi razgovarati s Rizom da stane na kraj svemu što im se dogodilo.

2.sez., 6.ep., 18. travanj

Dila želi razgovarati s Rizom da stane na kraj svemu što im se dogodilo. Je li Sultan u nevolji? Sultan se ovaj put ne može riješiti Azera. Azer ne pušta Sultan na miru jer je otkrio tajnu o djedu. Problemi između Dile i Rize nikako da prestanu. Riza se trudi uvjeriti Dilu da je nevin, ali hoće li mu Dila povjerovati?

Propuštene epizode svoje omiljene serije Dila pogledaj na OYO.