Na veliko iznenađenje Suat održi svoje obećanje Dili te pusti Rizu iz zatvora. Hoće li Riza na kraju moći izaći iz zatvora?

2.sez., 18.ep., 12. svibanj

Azer ne postustaje te ganja osvetu. Efea zatvara u vikendicu i muči ga. Azer je voljan sve žrtvovati. Misli da je žrtva nevjere i namjerava to gadno naplatiti. Rizu u zatvoru posjećuje Melike te mu pokazuje slike sastanka Dile I Suata. Riza odmah zove Dilu da dođe kod njega u zatvor kako bi objasnila ovu situaciju. Riza saznaje da će se Dila udati za Suata i ne može vjerovati. Riza je u šoku, ne može kontrolirati svoj bijes. Dila se ne može pomiriti sa svime, ali smatra da je njezina udaja za Suata jedini način da Riza izađe iz zatvora. Azer svakim danom sve više gori za osvetom. Ovog puta uhvatio je Sultan u prijevari. Sultan kaže istinu Azeru. Što će Sultan sad učiniti?

2.sez., 19.ep., 13. svibanj

Džanan napokon postaje svjesna pogreške koju je učinila. Otkrila je pravo Sutaovo lice. Bez imalo premišljanja počinje kopati po Suatovoj prošlosti, ne bi li pronašla nekakve zanimljive tragove i podatke. Potraga je bila uspješna, no hoće li dokazi koje pronađe biti dovoljni da zadrži Dilu dalje od Suata?

Riza pod svaku cijenu želi otići na Dilino vjenčanje.

2.sez., 20.ep., 14. svibanj

Riza bježi iz zatvora i dolazi na Dilino i Suatovo vjenčanje. Prizor koji će ugledati, skroz će ga slomiti. Suat je dobio ono što je htio. Dila je sada bespomoćna. Dila ne može utjecati na nastalu situaciju. Postala je Suatova žena, kako bi spasila Rizu od zatvora.

Azer je uhvatio Rizu na vjenčanju i prijeti mu da će ga ubiti. Situacija će se ipak smiriti na kraju. Požar u Rizinim skladištima kojeg je podmetnuo Kadir obitelj Selamoglu stavit će u težak položaj. Riza nakon dugog vremena razmišljanja odustaje od svega. Efea su radnici na poljima pronašli zavezanog u kolibi.

2.sez., 21.ep., 16. svibanj

Požar u Rizinim skladištima obitelj Selamoglu stavit će u težak položaj. Riza nakon dugog vremena razmišljanja odustaje od svega. Na veliko iznenađenje Suat održi svoje obećanje Dili te pusti Rizu iz zatvora. Hoće li Riza na kraju moći izaći iz zatvora? Je li Suat smislio neki novi plan kako bi ugrozio Rizu? 

Propuštene epizode svoje omiljene serije Dila pogledaj na OYO.