Saznavši da se Fatma viđa sa Serdarom, Riza ozbiljno porazgovara s njom. Azer bijesni zbog pomaka u vezi Fatme i Serdara. Azer je spreman spaliti sve mostove.

49.ep., 10. ožujak

Azer se s jedne strane muči ponovno osvojiti Fatmu, a s druge traži način da uzme imovinu od Dile. Riza koji želi izgladiti odnose s Dilom, trudi se udaljiti Arzu od sebe. No taj Rizin potez koristit će i gđi Melike i Arzu. Arzu posjećuje Dilu kako bi joj uputila lažnu ispriku i poželjela sreću s Rizom, no Dila sumnja da iza svega stoji Melike. Zbog vijesti pristigle iz zatvora, Dila će morati donijeti riskantnu odluku. Zbog te će odluke Dila saznati nešto jako važno. 

50.ep., 11. ožujak

Dila pobjesni kad sazna da je Sultan kriva za njezin pobačaj. Džanip i Hajrije koji su se okoristili tim bijesom, suočeni su s teškom kaznom. Arzu se ponovno nalazi u nevolji. No ovaj put riječ je o sasvim drugom razlogu čiji su glavni cilj Dila i Riza. Napadi na zemlju obitelji Barazoglu nastavljaju se. Dila učini nešto što nimalo ne bi smjela i tako omogući svom neprijatelju da joj se približi.

51.ep., 12. ožujak

Riza i Dila koji ne primjećuju da se oko njih vrte igrice, primorani su mučiti se s mnogim problemima. No još ne znaju da je najveći problem vrlo blizak njima. Fatma zapanji sve svojim odgovorom na Serdarovu prosidbu. A Azer ne namjerava odustati od Fatme. Spreman je sve učiniti da natrag pridobije svoju ljubav.  Na imanje Barazoglu stiže gost iznenađenja kako bi vidio Dilu. Ono što će čuti od tog gosta Dilu jako uznemiri.


52.ep., 13. ožujak

Saznavši da se Fatma viđa sa Serdarom, Riza ozbiljno porazgovara s njom. Azer bijesni zbog pomaka u vezi Fatme i Serdara. Azer je spreman spaliti sve mostove. Kad se Rašit zaposli na imanju, Sultan, već sva u mukama, počinje osjećati pritisak. Selčuk koji nastavlja isprobavati načine da našteti Rizi, odabire novu metu da zada još jedan udarac obitelji Selamoglu.


53.ep., 14. ožujak

Riza neprestano ispituje Arzu tko je otac njezinog djeteta i tako se njihova svađa nastavlja. Ljubav koju Arzu osjeća za Rizu i neprijateljstvo koje Selčuk osjeća prema Rizi spoje se u trenu kad Selčuk kaže Arzu da želi da se dogovore oko Rize. Dilu jako naljuti Azerovo nasilno ponašanje prema Sultan kao i činjenica da Eren tome svjedoči te izbaci Azera iz konaka.