Ugledavši Rizu i Arzu zajedno, Dila poludi. Selčuk koji sazna za sve što se dogodilo između Dile i gđe Melike, kuje nove planove da ih ponovno zarati. Imanje Barazoglu pogađaju napadi jedan za drugim.

44.ep., 03. ožujak

Nakon duge potrage, Riza ulazi Dili u trag i odmah se daje na posao da je spasi. U toj borbi s vremenom, na mjestu koje je tražio susreće se s osobom koju nikada ne bi očekivao. Da bi spasio Dilu, Riza se još jedanput suočava s Azerom. Zbog Azerove velike pogreške, Riza poludi. Nakon što Sultanino djelo izađe na vidjelo, ona zadnji put pokuša pobjeći. No njezin će bijeg spriječiti netko za koga to nikad ne bi ni pomislila. Rizu koji nepravedno krivi svoju majku za Dilinu otmicu, čeka težak posao.


45.ep., 04. ožujak

Nakon što Sultan završi u zatvoru, Azerova ljubav prema Fatmi ponovno se rasplamsa. Azer Džanipu prijeti smrću ukoliko mu ne nabavi broj njegove ´ljubavi´ Fatme. No ima i drugih koji kriju svoje planove s Fatmom. Sultan upoznaje tamnu stranu zatvora i pod svaku cijenu želi izaći van, ali bezuspješno. Obećanje koje je Dila dala Sejit-begu te njezina odlučnost da ga ispuni bez obzira na cijenu, samo što ne stvori napetost između Rize i nje.


46.ep., 05. ožujak

Sultan upoznaje tamnu stranu zatvora i pod svaku cijenu želi izaći van, ali bezuspješno.
Obećanje koje je Dila dala Sejit-begu te njezina odlučnost da ga ispuni bez obzira na cijenu, samo što ne stvori napetost između Rize i nje. Saborski zastupnik Selčuk koji se vratio u Adanu s posebnom namjerom, koristi svaku priliku da se zbliži s Rizom. Dila i Riza koji dođu na večeru kod Selčuka, susreću se s nekim za koga nikad ne bi pomislili da će biti tamo. Jedan poziv za vrijeme večere za svakog će biti važna prekretnica.


47.ep., 06. ožujak

Dila i Riza koji dođu na večeru kod Selčuka, susreću se s nekim za koga nikad ne bi pomislili da će biti tamo. Jedan poziv za vrijeme večere za svakog će biti važna prekretnica. Riza je duboko pogođen iznenadnom pojavom svoje bivše ljubavi Arzu. Nevolja u kojoj se Arzu nalazi uzrokovat će probleme u vezi Rize i Dile. Selčuk koji ima tajne planove s obitelji Selamoglu polako ih počinje ostvarivati. Riza koji nimalo ne sumnja u Selčuka, ne shvaća kolika ga opasnost čeka. Selčuk nastavlja sa zavođenjem svakoga bliskog Rizi. Azer koji sumnja u to da se u Fatminom životu nalazi netko novi, spreman je na sve samo da je ponovno osvoji. Fatma pak, znajući na što je Azer sve sposoban, počinje živjeti u strahu.

48.ep., 07. ožujak

Ugledavši Rizu i Arzu zajedno, Dila poludi. Selčuk koji sazna za sve što se dogodilo između Dile i gđe Melike, kuje nove planove da ih ponovno zarati. Imanje Barazoglu pogađaju napadi jedan za drugim. Dila koja ne zna tko stoji iza napada, upada u veliku zamku. Azer se s jedne strane muči ponovno osvojiti Fatmu, a s druge traži način da uzme imovinu od Dile. Riza koji želi izgladiti odnose s Dilom, trudi se udaljiti Arzu od sebe. No taj Rizin potez koristit će i gđi Melike i Arzu. Zbog vijesti pristigle iz zatvora, Dila će morati donijeti riskantnu odluku. Zbog te će odluke Dila saznati nešto jako važno.