S prvom epizodom nove hit serije 'Da sam oblak' gledatelji će svjedočiti vjenčanju. Međutim ovo vjenčanje će već na samom početku šokirati sve gledatelje.

S prvom epizodom nove hit serije 'Da sam oblak' gledatelji će svjedočiti vjenčanju. Međutim ovo vjenčanje će već na samom početku šokirati sve gledatelje. Glavni protagonist Mustafa, kojeg tumači talentirani Engin Akyurek, oženit će se s egzotičnom ljepoticom Asije. Na drugoj strani tog veselja, iz prikrajka, sve će promatrati Mustafina prva žena, plaha i krhka Narin koja je ustvari glavna protagonistica ove priče.

U ovoj sjajnoj glumačkoj postavi, uz Melisu Sozen i Engina Akyureka, došla je do izražaja i glumica ASLIHAN GÜRBÜZ, koja tumači novu Mustafinu ženu Asije.

Asije Bulut rođena je u Guzeljurtu tik do granice. Mutno se sjeća da joj se otac bavio krijumčarenjem. Preminuo je kad je imala pet godina. Majka je ostala udovica s troje djece. Bili su siromašni te je odrasla na milostinji koju su im davali susjedi i daleki rođaci. Nakon osnovne škole prekinula je obrazovanje i pomagala majci. Teta Durije im je rodbina. Kuma Mustafu Asije nije često viđala, no joj je majka rekla da je teta Durije želi za svog sina, bila je spremna. Spremna pobjeći s granice siromaštva, smrti i straha i postati snaha u bogatoj kući. Iako svi kažu da je Mustafa lud Asije nije briga za njegovu ludost, jer je on bogat i zgodan. U prošlosti Asije je imala mnogo obožavatelja. Jedini problem joj je Narin, Mustafina prva žena. Asije misli da se Mustafa želi riješiti Narin. Čula je da je ujutro tjera u minsko polje da vodi djecu u školu. To je dovoljan razlog Asije da Mustafa ne voli Narin, jer zašto bi čovjek to činio voljenoj ženi?

Asije je utjelovila prelijepa Aslihan koja je rođena 1983. godine. Uloga lijepe Asije proslavila ju je na glumačkom nebu Turske. Godine 2011. dobila je nagradu 'Golden Butterfly' te 'Anatalya Television' za najbolju žensku ulogu u seriji 'Yahsi Cazibe'. U tom filmu maestralno je utjelovila Azerbejdžanku 'Cazibe Abbasova Kukreyen'.

Sadržaj prve epizode:

Dok u pograničnom mjestu Guzeljurtu život teče mirno, u veličanstvenom konaku odvija se nezdrava i strastvena ljubav, a onima koji joj svjedoče ledi se krv u žilama. Predsjednik općine Aslan Bulut (Ünal Gümüş) i njegova obitelj žive po pravilima koja su sami odredili. Kad jednoga dana u grad dođe doktor i postane dio događaja, tlo pod njihovim nogama protrest će se, a nametnuti mir bit će narušen.

Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan) već deset godina radi u problematičnim područjima kao dio zdravstvenog programa UN-a i naposljetku dolazi u pogranični gradić Guzeljurt, smješten na rubu miniranog područja. Specijalist kirurg dr. Serdar, s jedne strane, radi kao liječnik u regionalnom domu zdravlja, a s druge, kao predstavnik Ujedinjenih naroda s grupom dobrovoljaca sastavljenom od civila radi na minskim poljima. Majka dr. Serdara İndži (Meral Okay), koja živi u Istanbulu, i njihovi obiteljski prijatelji dolaze u posjet Guzeljurtu kako bi vidjeli Serdara i na sigurnome mjestu sagradili školu. Istoga dana pozvani su na vjenčanje najstarijeg sina u mjestu, omiljenog i poštovanog predsjednika općine Aslana Buluta (Ünal Gümüş). Svi zajedno odlaze na svadbu. Prava zbivanja i nepojmljiva tragedija počet će baš na toj svadbi na koju su došli kako bi se zabavili.

Glumačka krema Turske ujedinjena s potpisom jedne od najtalentiranijih filmašica te zemlje donosi strastvenu i opsesivnu priču 'Da sam oblak' od koje se ledi krv u žilama.
Engin Akyurek, poznatiji kao Kerim iz 'Izgubljene časti' te turska Audrey Hepburn - Melisa Sozen u ulogama svojih karijera!

'Da sam oblak' donosi potpuno drugačiju priču. Priču o žrtvi i nesreće jedne plahe i krhke djevojke i opsesiji čovjeka čija ludost nema granica.

Ne propustite prvu epizodu serije 'Da sam oblak' i šokantno vjenčanje koje će iznenaditi sve gledatelje!