Intrigantna serija 'Da sam oblak', koja se emitira na Novoj TV, postala je najgledanija serija prošlog tjedna.

Intrigantna serija 'Da sam oblak', koja se emitira na Novoj TV, postala je najgledanija serija prošlog tjedna. Priča o opsesivnoj ljubavi Mustafe Buluta, odnosno nagrađenog glumca Engina Akyureka, prema turskoj Audrey Hepburn svakodnevno je pratilo gotovo pola milijuna gledatelja.

Ova intrigantna priča osvojila je gledatelje u Hrvatskoj, a u njoj sudjeluje krema turske produkcije. Ulogu majke Indži u seriji tumači scenaristica serije, preminula Meral Okay, koja je radila i na 'Sulejmanu Veličanstvenom'.
Narinina rastava od posesivnog Mustafe, dolazak fatalne Bahar u živote obitelji Bulut te vjenčanje između profesora Haruna i glavne protagonistice serije donijelo je seriji 'Da sam oblak' status najgledanije u Hrvatskoj. Prelijepa Narin, koju tumači glumica Melisa Sozen, za prvi dan ljeta je pred malim ekranima Hrvatske obukla vjenčanicu te tako potvrdila svoju sličnost s ikonom Audrey Hepburn.

Gotovo pola milijuna gledatelja svaki dan s velikim žarom prati ovu neobičnu priču. Ni ovaj tjedan neće nedostajati uzbuđenja, a lavinu događaja pokrenut će Mustafina otmica Narin s njezinog medenog mjeseca. Mustafa će se zajedno s otetom Narin zaputiti prema minskom polju na kojem će stradati. Mustafa će biti u kritičnom stanju.

Ne propustite najgledaniju seriju u Hrvatskoj prošlog tjedna pratiti i u narednim epizodama.

'Da sam oblak' donosi mnoga uzbuđenja i šokantne obrate!