Dr. Serdar iz 'Da sam oblak' osvojio nagrade u SAD-u i Kanadi!

Najveći džentlmen malih ekrana je doktor Serdar koji u novoj hit seriji 'Da sam oblak' plahoj junakinji Narin iz dana u dan spašava život. Markantnog doktora utjelovio je glumac Engin Altan Duzyatan koji je i u stvarnom životu pravi džentlmen. Ovaj talentirani glumac prošle je godine bio protagonist filma ‘Bir Avuç Deniz’ (‘A Fistful Sea’) koji je osvojio nagradu za najbolji strani film na festivalu u 'Torontu'. Također Engin je za ulogu u tom filmu dobio titulu najboljeg glumca na festivalu u New Yorku i Los Angelesu 2011. godine. Njegova glumačka partnerica u istom filmu, Berrak Tüzünataç, isto je ponijela titulu najbolje.

Prema Avonovoj anketi u svibnju ove godine žene u Turskoj su ga proglasile najvećim džentlmenom. Markantni glumac je tada za portal aksa.com izjavio:

'Od svog djetinjstva vidim u svom ocu đentlmena i od tada sam odlučio biti džentlmen. Od malena me uče da budem džentlmen, a biti drag i pažljiv, osobito prema ženama, starijima i djeci je najvažnije'. Engin uvijek skida jaknu kad je nekoj ženi u njegovom društvu hladno. Smatra da je to obavezno i da ne može vjerovati da ima muškaraca koji to ne rade. Engin smatra da čovjek treba biti džentlmen, ne samo ako je u vezi ili namjerava započeti vezu, nego i općenito : 'U vezi se više obraća pozornosti na to, no pravi džentlmen se zna ponašati u svakoj situaciji' .