Nova TV nakon Sile predstavlja seriju u kojoj se okupila produkcijska 'krema' Turske. Za ulogu Mustafe Buluta, turski nagrađivani glumac Engin Akyurek (Kerim iz 'Izgubljene časti') zadobio je pohvale kritike i publike.

Nova TV nakon Sile predstavlja seriju u kojoj se okupila produkcijska 'krema' Turske. Za ulogu Mustafe Buluta, turski nagrađivani glumac Engin Akyurek (Kerim iz 'Izgubljene časti') zadobio je pohvale kritike i publike. Da je serija 'Da sam oblak' uistinu posebna i nepredvidljiva svjedoče uzbudljiva događanja već u prvoj epizodi koja će se emitirati danas u 20.05 sati!

Vjenčanje, pucnjava i život u opasnosti obilježit će početak serije 'Da sam oblak' i zaintrigirati gledatelje ispred malih ekrana.

Glavni protagonist Mustafa, već će se na početku oženiti s egzotičnom ljepoticom Asije. Na drugoj strani tog veselja, iz prikrajka, sve će promatrati Mustafina prva žena, plaha i krhka Narin koja je ustvari glavna junakinja ove priče.

Dok u pograničnom mjestu Guzeljurtu život teče mirno, u najvećem konaku odvija se nezdrava i strastvena ljubav, a onima koji joj svjedoče ledi se krv u žilama. Predsjednik općine Aslan Bulut (Ünal Gümüş) i njegova obitelj žive po pravilima koja su sami odredili. Kad jednoga dana u grad dođe doktor i postane dio događaja, tlo pod njihovim nogama protrest će se, a nametnut mir bit će narušen.

Doktor Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan) već deset godina radi u problematičnim područjima kao dio zdravstvenog programa UN-a i naposljetku dolazi u pogranični gradić Guzeljurt, smješten na rubu miniranog područja. Dr. Serdar, s jedne strane, radi kao liječnik u regionalnom domu zdravlja, a s druge, kao predstavnik Ujedinjenih naroda s grupom dobrovoljaca sastavljenom od civila radi na minskim poljima. Majka dr. Serdara İndži (Meral Okay), koja živi u Istanbulu, i njihovi obiteljski prijatelji dolaze u posjet Guzeljurtu kako bi vidjeli Serdara i na sigurnome mjestu sagradili školu. Istoga dana pozvani su na vjenčanje najstarijeg sina u mjestu, omiljenog i poštovanog predsjednika općine Aslana Buluta (Ünal Gümüş). Svi zajedno odlaze na svadbu na kojoj slijede šokantni događaji…

O čemu se radi u uzbudljivoj i dramaturški napetoj seriji gledatelji će večeras.

Ne propustite prvu epizodu serije 'Da sam oblak' koju predvodi turska glumačka i produkcijska elita – danas u 20.05 sati na Novoj TV.