U trenu kad se svi zapitaju koliko će ta Narinina i Serdarova sreća koja izaziva zavist potrajati, Mustafina zastrašujuća tišina završi događajem koji će sve šokirati.

23.ep - 8. srpnja

Harun je došao do zida, više ne trpi sve što se iz dana u dan događa iza njegovih leđa. Strogo se postavi prema Narin i kaže joj da odlaze iz Guzeljurta. Narin pak posljednji put odlazi na posao kako bi se oprostila od svojih kolegica. Harun sazna te odlazi u tvornicu gdje napadne Narin. Posljedica je tog nesretnog događaja da Narin prerano rodi u tvornici.
Mustafa je odlučan u namjeri da razori kamp doktora Serdara i otjera ih odande. Mustafa oboružan radnim strojevima sravni kamp sa zemljom. Serdar poludi kad vidi to i potuče se s Mustafom. Harun dovršava sve pripreme kako bi se s obitelji vratio u Soke. Sve je pripremio. Kad mu Narin kaže da neće poći s njim, Harun poludi, uzme sina, izađe iz kuće i ode. U zraku odjekuju krikovi Narin koja nije uspjela spriječiti otmicu sina. Durije nazove Mustafu i zatraži pomoć. Mustafa kreće tragom djeteta. Ne može vjerovati svojim očima kad ugleda prizor koji ga dočeka dok lovi Haruna. Harun je prouzročio prometnu nesreću i njegov automobil gori u plamenoj buktinji. Mustafa u velikoj panici traži Narinino dijete, a Harun je mrtav. Narin je jako sretna što joj se dijete vratilo, no i duboko rastužena viješću o Harunovoj smrti. Narin očekuje još teža borba sa životom jer je sad postala udovica. Serdar pobijedi u sudskom sporu oko zemlje koji je pokrenuo protiv Mustafe no Mustafa neće tako lako odustati. Narinina borba sa životom, kao i ona protiv njezina strica gospodina Aslana se nastavlja. Narin je sada partnerica u svim poslovima i imanju Aslana Buluta i njegove obitelji. Iako to partnerstvo šokira obitelj Bulut, Mustafa je veoma sretan što mu je Narin postala partnerica. Ako ona bude u Mustafinoj blizini, on pristaje na sve.

24.ep - 9. srpnja

Gospodin Aslan nađe se pred sudom, optužen da je ubio brata. Na sudu mu pozli. Kada gospođa Durije to čuje, srce joj se stisne i pokuša upozoriti Narin. Nakon Harunove smrti počinju ogovaranja o Narin. Mustafa oštro reagira na ono što se govori iza Narininih leđa i upozori je. Ipak, Narin mu kaže da se može brinuti sama za sebe i da ga ne treba. Mustafa je pak, kao i uvijek, ne pušta na miru. Asije o svemu tome nema pojma i očekuje ju ružno iznenađenje. Narin se suočava s teškoćama života udovice. Serdaru kaže da je ostavi na miru i da nestane iz njezina života, te ga odluči držati podalje od sebe. Kad Aslanovi gosti zastupnici stignu u hotel i zatraže da Bahar izađe na pozornicu, u konaku nastane gužva. Bahar ne pristaje na toliko poniženje, pa se odupire na sve moguće načine. Mustafa se, bez Asijina znanja, i dalje pokušava rastati od nje. Kad sazna za Narinino putovanje u Izmir, poludi i iskali se na njoj. Serdar i dalje ne može doći k sebi nakon Narininih riječi. Ne može vjerovati što se događa. Kako bi pobjegao i udaljio se od nje, odlazi u Pariz, no nije svjestan da ga Narin slijedi kamo god krenuo. Kad to shvati, promijeni plan i odlazi za Narin u Izmir. Kad ga vidi, Narin se šokira. Serdar više neće šutjeti.

25.ep - 10. srpnja

Kad napokon jedno drugome priznaju ljubav, Narin i Serdar pronađu sreću. Napokon su zajedno i uživaju u ljubavi daleko od sviju. No ta sreća neće trajati dugo. Kad majka Hatun sazna da je Serdar otišao u Izmir i nakon toga pozove Narin na red, jako se uzruja. Narinin pravednički bijes uznemiri sve ukućane. Činjenica da Narin ima pravo sve opet natjera na razmišljanje, a ponajviše majku Hatun. Kad gospodin Aslan otputuje iz grada, Asije krene u akciju. Bahar ne da mira i zaključa je u sobu. Bahar pak nema mira i provede svoj plan u djelo. Jašar čuje da će se Mustafa rastati od Asije i u nevjerici pita brata za to. Mustafa skriva iznenađenje i uvjeri Jašara da rastave neće biti. Asije vidi poruku koju je Bahar poslala Mustafi i bijesno odlazi k njoj. U zraku odjekne pucanj. Mustafa poludi kad u gradu vidi Serdara i Narin pa ih proganja pištoljem. Bahar završi u bolnici, a Asije koja ju je ranila u zatvoru. Gospodin Aslan ne može podnijeti Baharino ranjavanje pa doživi moždani udar.

26.ep - 11. srpnja

Mustafa uništava fotografije koje je snimila Bahar. Svi pokušavaju shvatiti zašto je Asije upucala Bahar. To zna samo Mustafa koji se rješava svih dokaza, kao i same Bahar. Mustafa se zarekao da njegovo dijete neće ostati bez majke i da će izvući Asije iz zatvora. Mustafa i Jašar misle da je njihov dom razoren zbog svih tih događaja i da to može ispraviti samo njihova majka gđa Durije. Majci kažu da dođe u konak. Gđa Durije ne može im odoljeti pa se vraća u konak ponovno okupiti obitelj. No g. Aslanu ne može oprostiti. Kad Mustafa u gradu vidi Serdara i Narin, poludi i počne ih proganjati pištoljem. Narin govori Serdaru da moraju odustati od veze i da neće moći pobjeći od Mustafe, no Serdar je ne sluša. On se više ne boji ni smrti. Mustafa upadne u Indžin konak i, u trenutku kad želi ubiti Serdara koji govori da će Narin biti njegova žena, doživi epileptični napad, pa svi odahnu. Unatoč svemu što se dogodilo, Serdar ne prekrši Hipokratovu zakletvu i, kao i uvijek, spasi Mustafu. Gđa Indži je šokirana i duboko nesretna zbog svega što je čula i vidjela. Samo trenutak straha za sinov život bio je dovoljan da je dovede do toga da Narin izbaci iz kuće. Na karaju je Mustafa opet stvorio zamršenu I opasnu situaciju. Zbog tužbe koju podigne gđa Indži cijela je obitelj opet shrvana. Gđa Durije sazna da Mustafa neće moći biti oslobođen ako ga zatvore pod tim okolnostima, pa pokušava nagovoriti sina da se ispriča, no uzalud.

27.ep - 12. srpnja

Narin se buni protiv sviju. Ne želi dovoditi Serdara u opasnost, pa odlučuje prekinuti s njim. Hoće li Serdar to prihvatiti? Hoće li Mustafa kojeg su s Asije poslali izvan grada uspjeti biti na miru? Kad Mustafa sazna za Narininu i Serdarovu vezu i oboje ih pokuša ubiti, Narin još jedanput povjeruje da će ta veza ugroziti živote sviju i ostavi Serdara. Serdar to ne želi prihvatiti, no Narin je odlučna. Oboje jako pate zbog ljubavi. Nakon što majka Hatun razgovara s Narin, Narin ne može izdržati i odlazi k Serdaru. Par zaključi kako se ne mogu rastati i odluči se na brzo vjenčanje. Kad obitelj Bulut sazna za vjenčanje, sve upozore jer Mustafa za njega ne smije doznati. Mustafa ipak sazna što se događa i utone u tišinu. Narin i Serdar sretni su kao nikad prije. Njihova se sreća povećava iz dana u dan. U trenu kad se svi zapitaju koliko će ta Narinina i Serdarova sreća koja izaziva zavist potrajati, Mustafina zastrašujuća tišina završi događajem koji će sve šokirati.