Kad se doktor Serdar zabrine za Narin, bude pozvan u konak. Serdar vidi da Narin nije dobro, pa je uz pomoć Narinina oca odlučuje odvesti u Istanbul

1.ep - 3. lipnja

Dok u pograničnom mjestu Guzeljurtu život teče mirno, u najvećem konaku se odvija nezdrava i strastvena ljubav, a onima koji joj svjedoče ledi se krv u žilama. Predsjednik općine Aslan Bulut (Ünal Gümüş) i njegova obitelj žive po pravilima koja su sami odredili. Kad jednoga dana u grad dođe doktor i postane dio događaja, tlo pod njihovim nogama protrest će se, a nametnut mir bit će narušen. Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan) već deset godina radi u problematičnim područjima kao dio zdravstvenog programa UN-a i naposljetku dolazi u pogranični gradić Guzeljurt, smješten na rubu miniranog područja. Specijalist kirurg dr. Serdar, s jedne strane, radi kao liječnik u regionalnom domu zdravlja, a s druge, kao predstavnik Ujedinjenih naroda s grupom dobrovoljaca sastavljenom od civila radi na minskim poljima. Majka dr. Serdara İndži (Meral Okay), koja živi u Istanbulu, i njihovi obiteljski prijatelji dolaze u posjet Guzeljurtu kako bi vidjeli Serdara i na sigurnome mjestu sagradili školu. Istoga dana pozvani su na vjenčanje najstarijeg sina u mjestu, omiljenog i poštovanog predsjednika općine Aslana Buluta (Ünal Gümüş). Svi zajedno odlaze na svadbu. Uzbudljivi zaplet serije ´Da sam oblak´ započinje već u prvoj epizodi, neočekivanim događanjem na svadbi.

2.ep - 4. lipnja

Narin, koja je na dan svadbe ranjena Mustafinim metkom, bori se za život. Dok doktor Serdar čini sve kako bi spasio Narin, Mustafa napravi još veći skandal i uperi pištolj u Serdara. Nova je snaha Asije pak poludjela nakon što je njezin muž na dan vjenčanja odveden u pritvor. Asije za sve krivi Narin. Aslan iskoristi svoj položaj kako bi oslobodio Mustafu. Asije, koja s velikim uzbuđenjem čeka muža, očekuje veliko iznenađenje. Gulengul, koja ne može razumjeti zašto se Jašar nakon povratka iz vojske prema njoj ponaša tako hladno, suočava se s istinom. Hoće li Narin pobijediti u borbi za život i hoće li Aslan uspjeti spasiti sina od odlaska u zatvor? Odgovori na sva ta pitanja nalaze se u epizodi serije koja večeras stiže na male ekrane.

3.ep - 5. lipnja

Narin preživi teško ranjavanje, ali i dalje se ne može riješiti Mustafe. Zbog događaja koje je izazvao, Mustafa je opet uhićen. Aslan to sazna i poludi. Međutim, spašavanje Mustafe postalo je još teže, a vijesti koje izađu u novinama još više pridonose toj situaciji. Doktor Serdar jako se zanima za Narin. Čini sve što je u njegovoj moći kako bi ona ozdravila i osjećala se dobro. Narin ni u bolnici nema mira. Posjetiteljima koji je stalno uznemiravaju nema kraja. Nova snaha Asije prigovara Mustafinom bratu Jašaru zbog svega što se dogodilo u prvim danima njezina braka. Hoće li Asije napokon ostvariti svoju želju? Hoće li Mustafa uspjeti izaći iz zatvora? Odgovori na sva ta pitanja nalaze se u epizodi serije koja večeras stiže na male ekrane.

4.ep - 6. lipnja

U Guzeljurtu u kojem strah i spokoj žive zajedno, Narin se opet bori za život. Ovaj put je Narinina noćna mora postala Asije. Mustafa se na vrijeme probudi te uspije Asije spriječiti u njezinom naumu da naudi Narin. Mustafa se ne uspijeva odvojiti od Narin. Jašar želi umiriti grižnju savjesti pa odlazi k Narin i razgovara s njom. Kaže joj da će od sada biti uz nju. Mustafa čini sve što je u njegovoj moći kako bi izludio Asije, i uspijeva, no i u toj situaciji opet će platiti Narin. Gospodin Aslan smatra da je vrijeme da njegovi sinovi Mustafa i Jašar preuzmu odgovornost, pa im ponudi poslovnu priliku.

4.ep – 2.dio - 7. lipnja

Doktor Serdar dolazi kod Narin da joj previje ranu. Serdar se zbližava s Narin. Mustafa saznaje da je Aljin otišla sa Serdarom kod Narin te ga obuzme ljubomora. Mustafa i Serdar se susreću. Serdar kaže Kadiru da Narin mora sutra odvesti u bolnicu. Mustafa se obruši na Serdara. Doktor mu kaže da će sutra Narin odvesti u bolnicu. Aslan i gospođa Durije donesu zajedničku odluku da udalje Narin. No Mustafina reakcija na tu odluku bit će jako teška. Ajlin želi početi gradnju škole, pa s inženjerima dolazi u Guzeljurt. No od Aslana ne dobije odgovor koji je očekivala. Kako će doktor Serdar reagirati na Aslana? Kad se doktor Serdar zabrine za Narin, bude pozvan u konak. Serdar vidi da Narin nije dobro, pa je uz pomoć Narinina oca odlučuje odvesti u Istanbul. Kako će ovaj put reagirati Mustafa koji je za događaje saznao naknadno? Odgovori na sva ta pitanja u epizodi su serije koja večeras stiže na male ekrane.