Dok se Mustafa sprema povući potez da otme Narin, Indži i Durije saznaju da je u Istanbulu, pa odlaze na obalu po Narin i majku Hatun.

9.ep - 17. lipnja

Asije je izgubila svu nadu. Namjerava pobaciti, i dok beznadnim pogledom promatra Mustafu, moli se da se predomisli. Zbog sukoba između Aslana i Remzija koji je počeo zbog Bahar, nastradaju Narin i njezina obitelj. Kad Kadir zbog Remzijeve prijave završi u zatvoru, nad obitelj se ponovno nadviju crni oblaci. Mustafa dovodi Narin, Hatun i Fatmu natrag u konak, pa ovaj put Asije napravi skandal. Asije, koja izbjegne Mustafi zahvaljujući Durije, opet nema mira. Kad je stjerala Hatun u kut želeći je uznemiriti, Hatun padne niz stube. Asije je ovoga puta pretjerala. No opet se uspije izvući iz Mustafinih ruku na Narininu molbu. Crni oblaci počeli su se skupljati i nad konakom. Aslan se jako umorio od svega što se dogodilo. Jako je napet, jer se približava saslušanje za Narinino ranjavanje. No zapravo ga muče teške riječi koje je Jašar izgovorio u posjetu majci Hatun. Sav svoj bijes iskali na Remziju, koji je to odavno zaslužio. Dok svi vrše pritisak nad Narin da na saslušanju kaže istinu, riječi njezina oca koji je posjeti dodatno su je zbunili. Doktor Sedar se u konaku u koji dolazi liječiti majku Hatun stalno susreće s Mustafom. Dok se njih dvojica prepiru, Narin ovaj put očekuje ružno iznenađenje.

10.ep - 18. lipnja

Kad se Narin probudi iz nesvjestice želi ići na sud. Koliko god se doktor Serdar trudio spriječiti je, ne uspijeva razuvjeriti Narin. Kao rezultat njezina iskaza Mustafa bude oslobođen. Dr. Serdar zbog toga poludi i bude strog prema Narin, no ne razumije da je ona samo pokušala zaštititi svoju obitelj. Mustafa zahvaljujući Remziju saznaje za očevu vezu s Bahar i neizravno prijeti ocu kako bi Serdara otjerao iz Guzeljurta. Aslan proživljava teške trenutke zbog ženina odbijanja i zbog toga jer Mustafa iskorištava situaciju, no s druge strane, sretan je što se njegov odnos sa sinom Jašarom bar malo popravio. Asije je odlučna u nastojanju da povrijedi Narin, no ovaj put je i Narin pokazala zube. Asije primjećuje Harunovo zanimanje za Narin pa počinje igrati drugu igru. Harun i profesorica Zejnep zajedno organiziraju piknik. Zapravo je Harun priredio taj piknik kako bi se još više zbližio s Narin. Dok ih Serdar izdaleka promatra dalekozorom, osjeća stvari i ljubomoru koje ni sam sebi ne može priznati. Želeći ih udaljiti, kaže im da je prostor na kojem se odvija piknik miniran i predloži da ga napuste, no Narin kaže da to nije potrebno. Točno u tom trenutku eksplodira mina. Kad Harun Narin daruje diplomu, dugotrajna zavada između Mustafe i Serdara proširi se i na njega. Narin koja i tako proživljava teške trenutke s obitelji zatekla se između te trojice muškaraca i ne zna što učiniti.

11.ep - 19. lipnja

Mustafa je napet zbog odnosa u trojcu koji tvore Harun, Serdar i Narin koje promatra izdaleka i ne zna kako protumačiti situaciju, pa dolazi po Narin i odvodi je. Mustafa, u trenutku nepažnje, uzima diplomu koju je Narin čvrsto držala u ruci i brzo se okrene ne dopustivši Narin da mu objasni. Zaluđeni Mustafa ne primijeti minibus na cesti i izazove prometnu nesreću. Obitelj Bulut u bolnici je i svi su krajnje napeti. Mustafa je prebrodio životnu opasnost i opet mu je pomogao doktor Serdar. Asije se ni na trenutak ne odvaja od muža. Aslan poludi kad sazna za uzrok nesreće, no dobro zna iskoristiti situaciju. Uzima Haruna koji je došao posjetiti Narin za ruku i izvuče ga van. Objasni mu da je riječ o časti i vrši pritisak na njega da se mora oženiti Narin. Serdar je napet zbog događaja, i iako predloži Narin da odu odande i da ona počne novi život, ne može joj obznaniti svoje osjećaje. Riječi ostanu visjeti u zraku. Narin ima posljednju riječ. Hoće li prihvatiti Harunovu bračnu ponudu? Hoće li Mustafa odustati od Narin? Hoće li Serdar sebi i Narin uspjeti priznati svoje osjećaje?

12.ep, 1.dio - 20. lipnja

Mustafa je odlučan da neće prepustiti Narin Harunui da kuje nove planove. Doktor Serdar iz konaka u koji je došao opet odlazi ljut ne uspjevši išta reći. Na toj točki do koje ih je doveo ponos i Narin i doktor Serdar su tužni. Naravno, i Mustafa koji u tišini promatra što se odvija u dvorištu. Aslan zadužuje sve da spriječe Mustafu da počini neku ludost. Mustafa se osjeća stjeran u kut, pa popušta i uvjerava Aslana da je dobro i da neće ništa učiniti Narin. No Mustafi nije tako lako dići ruke od Narin. Mustafina osveta bit će duboka. Mustafa je odlučio provesti noć s Bahra. Indži predloži da se svadba održi u Istanbulu i nitko to ne može odbiti. Osobito Aslan i Durije misle da će to biti dobro za sve. Odmah odlaze u Istanbul kako bi počeli pripreme. No doktor Serdar odlučuje da neće sudjelovati u tom vjenčanju koje nimalo ne želi.

 12.ep, 2.dio i 13.ep, 1.dio - 21. lipnja

Asije poludi kad vidi da je poruka koja je stigla na Mustafin mobitel od Bahar, pa odlazi u hotel. Sazna da je Bahar izašla u šetnju, pronađe je i iznenada je počne napadati. Bahar odgurne Asije kako bi se zaštitila i ona padne na trbuh. Asije zahvaljujući Narin stigne do bolnice, no ona i dijete su u velikoj opasnosti. Mustafina strast prema Narin nije zanemariva. Iako se čini da je sve uvjerio da neće ići za Narin, u sebi kuje planove i odlučan je da Narin neće prepustiti Harunu. Dok se Mustafa sprema povući potez da otme Narin, Indži i Durije saznaju da je u Istanbulu, pa odlaze na obalu po Narin i majku Hatun. Mustafa ih vidi pa počne kovati nove planove. U Indžinoj kući počele su pripreme za svadbu. Baš u tom trenutku na vratima se iznenada pojavi Serdar. Kako se Narin ne bi ražalostila, nitko joj ne kaže da je Mustafa u Istanbulu.